Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Pavolová (31) má nových kolegov. Zoznámte sa...
Zdielať na
Showbiznis

Pavolová (31) má nových kolegov. Zoznámte sa...

Sú piati, mladí, krásni, šikovní a od dnešného večera vás budú sprevádzať svetom slovenského i zahraničného šoubiznisu v relácii TopStar. Postupne ich spoznáte na obrazovke televízie WAU, no my vám o nich už teraz čo to prezradíme.

Soňa Skoncová, Jano Bakala, Stanka Pavolová, Ondrej Antálek a Mirka Luberdová - to je pätiva moderátorov, ktorí sa budú deň čo deň počas pracovného týždňa prihovárať všetkým, ktorí sú zvedaví na to, čo sa deje v búrlivých vodách šoubiznisu.

Stanku už z relácie TopStar poznáte. O moderátorskú stoličku sa teraz bude deliť so štyrmi nováčikmi. "Myslím si, že táto relácia nie je moderátoroch, ale o reportážach," skonštatovala ostrieľaná moderátorka, ktorá tiež prispieva reportážami do relácie.

Soňu skoncovú si možno pamätáte z minuloročného odovzdávania cien Oscar, kde sprevádzala Sashu Baron Cohena. "Moje najobľúbenejšie mesto je Los Angeles a bude mi chýbať,"  vyznala sa úspešná modelka. "Snáď sa tam ešte niekedy vrátim."

Nie do Los Angeles, ale rovno do vesmíru chcel letieť Jano Bakal, ďalší TopStarovský nováčik. "Myslím si, že tu mi bude lepšie," priznal sa chlap ako hora. Aké tajomstvo o ňom ešte vieme, to sa dozviete v priloženom videu.

Bonzovať na Ondra Antáleka sa veľmi nedá, pretože tohto sympaťáka si istotne pamätáte zo šou Česko Slovensko má talent, kde hviezdil v tanečnej skupine The Pastels. Tanec milujem a chcem sa mu venovať aj naďalej," hovorí nový moderátor. Dokonca sľúbil, že svojich kolegov naučí tancovať.

To bývalá vicemiss a modelka Mirka Luberdová sa chystá celú redakciu vykŕmiť. Čím, to prezrádza vo videu. My dodáme iba toľko, že dúfame, že svoj sľub splní.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie