Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zákulisie finále Miss Slovensko tesne pred prenosom
Zdielať na
Showbiznis

Zákulisie finále Miss Slovensko tesne pred prenosom

Včerajší večer patril kráse! Dvanásť finalistiek súťaže Miss Slovensko 2013 sa včera predviedlo pred publikom a prísnou porotou, ktorá rozhodla o kráľovnej krásy. My sme boli v zákulisí po celý večer a videli sme aj to, čo malo ostať ukryté.

Niekoľko dní prebiehali skúšky na nedeľné finále Miss Slovensko 2013. Náročné skúšky trvali od rána do neskorého večera a dievčatá museli niekoľkokrát zopakovať kompletné choreografie. Spolu s nimi si museli skúšky odtrpieť aj všetci účinkujúci, no výsledok stál rozhodne za to.

Nekonečné čakanie si dievčatá krátili rôzne. Oddane sa odovzdávali do rúk šikovných vizážistov a kaderníkov a užívali si pozornosť, akú zažije iba máloktorá slečna v ich veku. Ak ste si mysleli, že po celý čas boli oblečené v luxusných róbach, ste na omyle. "Vládne tu tepláková kultúra. Je to pohodlné, no za chvíľku sa už budeme prezliekať." prezradili nám dievčatá.

Akoby z nich konečne opadla tréma, v tento večer boli slečny akési zhovorčivejšie. Smiali sa, vtipkovali a dokonca v zákulisí aj tancovali. "Stres zatiaľ nie je, už som nedočkavá, najradšej by som tam vybehla," tešila sa jedna z finalistiek. Rozšantené dievčatá sa dokonca nebáli ani toho, že by sa im na dlhokánskom móle mohla pošmyknúť noha. Chôdzu na topánkach s vysokými opätkami trénovali niekoľko mesiacov. Jedna z nich si však pád vyskúšala na generálke.

Slečny počas skúšok videli aj ostatných účinkujúcich a ktorí sa im páčili najviac, to sa dozviete v priloženom videu. Tiež vám prezradia, kedy pred finále naposledy jedli a čo celý deň robili.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie