Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Moderátor Pyco (35) je bez práce. Dobrovoľne!
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Pyco (35) je bez práce. Dobrovoľne!

Moderátor Martin Pyco Rausch si už niekoľko mesiacov užíva sladké obdobie ničnerobenia. Od skončenia šou Česko Slovensko má talent ma iba zopár kšeftov a ako to bude so štvrtým pokračovaním talentovej šou zatiaľ netuší.

Patrí k špičkovým slovenským moderátorom a napriek tomu sa mu pracovné ponuky akosi nehrnú. Martin Pyco rausch si však z toho ťažkú hlavu nerobí. Aktuálne je vo vzduchu otázka, či bude moderovať štvrté pokračovanie šou Česko Slovensko má talent. Spolupráca s partnerskou televíziou Prima sa totiž skončila a tak ani Pycov flek nie je úplne istý.

"Rád by som odpovedal konkrétne, ale kým nie sú podpísané papiere a nie je potrasené rukou, musím odpovedať diplomaticky," odpovedal Pyco na otázku, či bude šou moderovať.

Ešte stále je pár dní čas aby sa o moderátorovi rozhodlo. Kastingy do šou začínajú 20. apríla a dovtedy sa ešt môže veľa vecí pomeniť. Pyco si zatiaľ užíva zaslúžené voľno.

"Moderátori na voľnej nohe majú dve možnosti - nabrať si toho toľko, že skončia na infúziách alebo to selektovať. A ja na infúziách skončiť nechcem," skonštatoval s úsmevom svoju situáciu Pyco.

Za tie tri mesiace oddychovania si užil dostatok spánku, varenia a jedenia. A keď už sme pri tom varení, Pyco exkluzívne pre TopStar prezradil svoje plány na tento rok. Pozrite si priložené video.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie