Jasno
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Ako si Roman Luknár (47) v Smrtonosnej pasci zahral
Zdielať na
Showbiznis

Ako si Roman Luknár (47) v Smrtonosnej pasci zahral

Príbeh o neohroziteľnom policajtovi Johnovi McClainovi sa dočkal svojho v poradí už piateho pokračovania. To, že Bruce Willis je nesmrteľný a nebojácny už vieme, ale po prvý krát dostali šancu zahrať si po jeho boku aj slovenskí herci. jedným z nich bol aj Dudko z Paneláku, Roman Luknár.

Nie len Roman Luknár, ale aj Ján Gallovič a raper Rytmus sa objavujú v Smrtonosnej pasci s podtitulom Opäť v akcii. Kým Rytmus sa objavil iba na pár sekúnd, hneď v úvode filmu, Roman Luknár dostal rolu, ktorá vlastne rozpúta celú zápletku.

"Ja som vlastne ten, vďaka ktorému Bruce Willis príde do Moskvy, keď mňa, ruského oligarchu, postrelí jeho syn," povedal na margo svojej úlohy Luknár. Táto scéna sa síce udeje hneď v prvých minútach filmu, no patrí medzi kľúčové.

Film sa z veľkej časti nakrúcal v neďalekej Budapešti, no dej príbehu sa odohráva v Moskve. "Bolo to veľmi profesionálne. Tam je na všetko päť krát viac ľudí, špecialisti na streľby, výbuchy, je to iné ako nakrúcať film na Slovensku," zaspomínal si Luknár.

Slovenský herec mal aj to šťastie, že sa s hviezdou filmu, Bruceom Willisom stretol aj osobne a dokonca s ním dve noci aj nakrúcal. "Ako to už býva, tá scéna, kde máme dialóg sa vo filme neobjavila, bude iba v bonusoch na DVD." Aký to bol dialóg, to sa dozviete v priloženom videu.

Nám ešte herec prezradil, že Bruce je veľmi milý, sympatický a spoločenský. "S každým sa zdravil, fotil sa, bol veľmi príjemný," dodal Luknár s úsmevom.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie