Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Takto relaxujú drsní chlapi. Tancujú Harlem shake
Zdielať na
Showbiznis

Takto relaxujú drsní chlapi. Tancujú Harlem shake

Zdroj: YouTube

Získal si vás Gangnam Style? Tak určite prepadnete aj novému šialenstvu s názvom Harlem shake! Oproti kórejskému hitu má jednu veľkú výhodu, zatancuje si naň naozaj každý, komu slúži aspoň jedno ucho a jedna končatina.

Tento tanec totiž nemá žiadne pravidlá, a tak sa kreativite medze nekladú. Druhý život mu vdýchol Brooklynský DJ Baauer, vďaka ktorému zažívajú elektronické rytmy 80-tych rokov veľký návrat. Získali si aj príslušníkov americkej armády. Poďte sa pozrieť ako relaxujú uniformovaní drsoni!

Videu k hitu juhokórejského rappera Psya sa ako prvému v histórii podarilo na portáli YouTube dosiahnuť miliardu pozretí. Práve vďaka tejto piesni a svojskej choreografii pripomínajúcej jazdu na koni sa Psy preslávil na celom svete. Gangnam Style je na webstránke od júla a klip v novembri prekonal Justina Biebera a jeho Baby, dovtedy najpozeranejšie video na YouTube.

Svoj medzinárodný hit Gangnam Style zarobil 8,1 milióna dolárov (v prepočte približne 6,2 milióna eur). Do svojej analýzy agentúra zaradila odhadované zárobky za reklamy na portáli YouTube, kde klip ku skladbe zrejme čoskoro dosiahne miliardu pozretí, predaje skladby či reklamy. Samozrejme, z celkovej sumy musí rapper ešte zaplatiť svojim manažérom, zamestnancom či nahrávacej spoločnosti YG Entertainment.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Marcela Gatciová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie