Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nahnevaná Adela Banášová (32): Komu sa chcela pomstiť?
Zdielať na
Showbiznis

Nahnevaná Adela Banášová (32): Komu sa chcela pomstiť?

Zdroj: TV JOJ

Z telky sa na divákov vždy iba usmieva. V súkromí sa však vie aj poriadne nahnevať! Úspešná moderátorka Adela Banášová priznala, že sú ľudia, ktorí ju vedia vyviesť z miery a vytočiť do takých obrátok, až dostane chuť pomstiť sa im!

Aj Adela máva dni, keď by sa najradšej zahrabala pod zem a nevyliezla odtiaľ poriadne dlho. To všetko preto, lebo úspech zo sebou neprináša iba radosť a potešenie, ale aj neprajnosť okolia a neodbytných ľudí, ktorých záujem o mediálne známu osobu je tak veľký, až to dotyčného začne otravovať. A vtedy sa vie poriadne nahnevať!

„Raz som sa dosť dlhú dobu hnevala na jedného neznámeho muža. Striedala som však túto emóciu s pochopením,“ hovorí Adela. Keď sa jej pýtame, či je ten muž neznámy iba pre nás, alebo aj pre ňu, odpovedá: „Relatívne neznámy pre všetkých. Trochu mi zasahoval  do súkromia,“ vysvetľuje. O koho presne ide, ani, čo konkrétne ju trápilo, prezradiť odmieta. Dodáva však, že niekedy mala pocit, že sa už neovládne a dá mu poriadnu príučku.

„Mávam záchvaty chuti po pomste, ale potom si uvedomím, že by ma to hrozne mrzelo. Pomsta vždy zanechá v človeku negatívny pocit, nie úľavu,“ tvrdí známa moderátorka. Aj preto, vždy, keď má pocit, že je už všetkého na ňu priveľa, najskôr sa snaží silne emočnú situáciu predýchať, popremýšľať, a až potom koná. Nie nadarmo sa hovorí: „Dvakrát meraj, a raz rež!“

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie