Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zuzana Haasová (31) je tehotná! Lekári sa o ňu boja
Zdielať na
Showbiznis

Zuzana Haasová (31) je tehotná! Lekári sa o ňu boja

Seriálová herečka Zuzana Haasová je tehotná. Táto radostná novina ju nezaskočila. Ako nám prezradila, bábätko musela mať prísne naplánované, keďže je diabetička. Po dlhej príprave sa teraz s priateľom teší na potomka. Mrzí ju len to, že informáciu o jej tehotenstve vyzradili médiá skôr, než to oznámila svojej rodine.

V prípade Zuzany Haasovej sa nedá hovoriť o nečakanej radosti. Na materstvo sa chystala rok. "Ja som sa na to veľmi pripravovala. Keď mi povedali, teraz je ten správny čas, teraz už môžeš, vtedy to bolo, bolo to prísne plánované," vraví herečka. 

Zuzana je diabetička a preto musí byť neustále pod dohľadom lekárov. Prvé týždne sú zatiaľ pre budúcu dvojnásobnú mamičku a jej bábätko bezproblémové, aj vďaka lekárom. "Je sledovaná pôrodníkom, aj diabetológom," vraví gynekológ MUDr. Peter Stanko.

"Je potrebné neustále sledovanie a ak je závislá na inzulíne, je vhodná hospitalizácia," dopĺňa Stanko. Po rokoch herečka pochopila obavy lekárov, keď bola prvýkrát tehotná. "Prvé tehotenstvo bolo ťažké pre lekárov, lebo mi to nedochádzalo. Myslela som si, že svet je gombička. Teraz si dávam väčší pozor," tvrdí. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Soňa Chotárová



Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie