Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mónica Cruz (35), sestra Penélope, sa nechala umelo oplodniť
Zdielať na
Showbiznis

Mónica Cruz (35), sestra Penélope, sa nechala umelo oplodniť

Mladšia sestra španielskej herečky Penélope Cruz úspešne podstúpila umelé oplodnenie. "Budem mamou, splnil sa mi môj životný sen," uviedla 35-ročná Mónica Cruz pre denník El País.

"Ďakujem anonymným darcom, ktorí toľkým ženám, vrátane mňa, splnili sny," prezradila. Herečka sa rozhodla o svojom tehotenstve verejne hovoriť z dvoch dôvodov. Na jednej strane chcela podporiť iné ženy, ktoré sa rozhodujú pre umelé oplodnenie, na druhej strane sa chcela vyhnúť špekuláciám médií o tom, kto je otcom jej dieťaťa.

O všetkom, čím prechádza počas tehotenstva, sa so svojimi priaznivcami delí na svojom blogu. V jeho písaní plánuje pokračovať, aj keď sa dieťa narodí a takýmto spôsobom podporovať aj iné slobodné matky.

Mónica Cruz odštartovala svoju kariéru ako tanečnica flamenca a neskôr sa rozhodla venovať herectvu. Slávu staršej sestry sa jej však zatiaľ nepodarilo dosiahnuť. Zahrala si v snímkach Tajomstvo Kristovej hrobky (2006), Asterix a Olympijské hry (2008) či Last Hour (2008).

Jej podobnosť so sestrou využili filmári pri nakrúcaní filmu Piráti z Karibiku 4: V neznámych vodách (2011). Keďže bola Penélope v tom čase tehotná, Mónica bola jej dablérkou.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA, YouTube

Zdielať na

Najčítanejšie