Jasno
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Vojvodkyňa Catherine oslavuje 31. narodeniny. Bujarú oslavu nechystá
Zdielať na
Showbiznis

Vojvodkyňa Catherine oslavuje 31. narodeniny. Bujarú oslavu nechystá

Zdroj: ISIFA

Manželka britského princa Williama Kate, oslavuje 31. narodeniny. Oslávi ich však v súkromí a striedmo. Najmä pre zdravotné problémy, ktoré doprevádzali začiatok jej tehotenstva.

Súkromná oslava sa podľa zahraničných agentúr bude konať v sídle Williama a Kate na ostrove Anglesey na severe krajiny, blízko základne kráľovského letectva RAF. Tam princ William slúži ako pilot vrtuľníka záchrannej služby.

Radostnú správu o očakávanom narodení svojho prvého potomka oznámil manželský pár minulý rok 3. decembra. Stalo sa tak 19 mesiacov po veľkolepej svadbe. V dobe, kedy bola vojvodkyňa z Cambridge krátko hospitalizovaná pre nevoľnosti spojené s rannou fázou tehotenstva.

Tehotenstvo Kate vyvoláva v Británii mimoriadny záujem vzhľadom k tomu, že dieťa bude zrejme v budúcnosti britským monarchom. William je totiž po otcovi, princovi Charlesovi, druhý v poradí na kráľovský trón. A jeho prvorodený potomok bude teda v nástupníkcje líniii hneď za ním. Nezáleží ani na tom, či to bude dievča alebo chlapec. V roku 2011 bolo totiž zrušené tradičné pravidlo, ktoré dávalo prednosť mužským potomkom.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: ČTK

Zdielať na

Najčítanejšie