Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mediálny magnát Berlusconi (76) sa zasnúbil. Francesca má 27!
Zdielať na
Showbiznis

Mediálny magnát Berlusconi (76) sa zasnúbil. Francesca má 27!

Taliansky expremiér Silvio Berlusconi sa plánuje znova oženiť. 76-ročný politik a mediálny magnát v nedeľnej televíznej talkshow oznámil, že sa zasnúbil so svojou o 49 rokov mladšou priateľkou Francescou Pascaleovou.

Berlusconi má za sebou dve manželstvá, ale nie je rozvedený. V nedeľnom zábavnom programe Domenica Live na stanici Canal 5 hovoril aj o svojej kandidatúre v predčasných parlamentných voľbách. Tie sú plánované na budúci rok.

Moderátorka Barbara D´Ursová s ním ale preberala aj jeho súkromný život. V tej chvíli expremiér oznámil svoje zasnúbenie. "Konečne sa teraz cítim menej osamelý. Medzi nami je rozdiel 49 rokov. Francesca je žena krásna zjavom ale aj vnútrom. Má pevné morálne zásady. Je mi veľmi blízka, miluje ma a ja milujem ju," prekvapil Berlusconi svojim vyznaním divákov.

Pascaleová je aktívnou členkou Berlusconiho strany Ľud slobody a priateľkou jeho dcéry Maríny. Berlusconi je stále ženatý s bývalou herečkou Veronicou Lariovou, s ktorou nežije od roku 2008. Pár sa však zatiaľ nepodarilo rozviesť pre ťahanice o majetok. Brali sa v roku 1990 a majú spolu dve deti.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: ČTK

Zdielať na

Najčítanejšie