Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
ZÁZNAM. Boris Kollár (47) by najradšej býval so všetkými láskami
Zdielať na
Showbiznis

ZÁZNAM. Boris Kollár (47) by najradšej býval so všetkými láskami

Jedna z priateliek Borisa Kollára nám na hodinu požičala samotného Borisa a aj ich spoločného syna Artura. Vybrali sme sa do ulíc Bratislavy na prechádzku a tatko Boris sa rozhovoril. Na pretras samozrejme prišli všetky jeho partnerky, deti a vianočné nakupovanie. Najprv sme sa s Borisom pokúsili ujasniť si koľko tých detí vlastne má, či ich stihne na Vianoce obehnúť a čo plánuje so svojimi partnerkami. Objavila sa fáma podľa ktorej chce dať všetky svoje ženy pod jednu strechu.

Vianočné sviatky sa už nezadržateľne blížia, a najznámejší otec na Slovensku Boris Kollár má plnú hlavu starostí s nákupom darčekov pre svojich 7 detí. Pri otázke, aby ich vymenoval, sa párkrát pomýlil a na niektorého zo svojich potomkov zabudol. Ale vzápätí si na všetky spomenul.

Sami môžete vidieť, že to nemá jednoduché. Tak nás zaujímalo ako si rozdelí čas na Štedrý večer a či vôbec stihne všetky deti obehnúť. "Snažím sa pobudnúť u každej," hovorí. Zorganizovanie 6 matiek a 7 detí, to dá určite zabrať, pre Borisa by bolo tak oveľa jednoduchšie keby všetci žili pod jednou strechou.

"Dal som im taký návrh aby sme žili v malom hoteli, dve už súhlasili, ale tri to principiálne odmietajú, ale časom sa to hádam poddá," vysvetľuje. Boris dámy v tomto prípade menovať nechcel. Ako si rozumejú maminy medzi sebou? "Ako ktoré s ktorými, neplatí to paušálne, že všetky sa majú radi, ale principiálne si už zvykli, alebo rezignovali. To sa treba spýtať ich, ale nie sú medzi nimi konflikty, nenapadáju sa," dodáva podnikateľ.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Stanislava Pavolová

Zdielať na

Najčítanejšie