Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Americký sen. Pavlusík (24) prišiel v žabkách, vyhral 100 000 €
Zdielať na
Showbiznis

Americký sen. Pavlusík (24) prišiel v žabkách, vyhral 100 000 €

Nepatril medzi jednoznačných favoritov. Nenápadný mladík z autoumyvárky už na divadelnom kastingu takmer prišiel o svoju šancu. Milý, skromný a hanblivý Jozef si však dokázal získať srdcia divákov a napokon krok po krôčiku postupoval k víťazstvu v šou Česko Slovensko má talent. Úspech takmer nezvládol.

Porazil nielen osem ďalších finalistov, ale aj sám seba. Vraj to vôbec nečakal. Neklame. Tak ako s ostatnými súťažiacimi, aj s Jozefom sme sa stretávali a hovorili s ním ešte pred finále. Nikdy ani len nenaznačil, že si prišiel po víťazstvo. Skôr naopak, sám neveril tomu, kam sa mu podarilo dostať. No, neuviedol sa práve najlepšie.

Na kasting totiž prišiel nevhodne oblečený, a to si všimli dokonca aj moderátori. "Žabky sú pohodlné, ale ísť v nich na súťaž...," skonštatoval moderátor Pyco. "Keď som prišiel do tejto súťaže, ja som vôbec nečakal, že sa niečo takéto udeje, že sa vôbec dostanem do finále," hovorí víťaz talentu Pavlusík. Na mále mal aj vo Veľkom tresku. Oblečenie už bolo v poriadku, no Jožkovi chýbal predný zub.

Citlivý spevák sa síce za malú vadu krásy hanbil, no opäť zaspieval tak krásne, že porota ho posunula do semifinále. Svoje prvé veľké verejné vystúpenie naživo pred televíznymi kamerami prežíval vo veľkom strese. Za jeho výkon si vyslúžil od divákov standing ovation. Sekundu pred vystúpením neveril, že mu vôbec niekto zatlieska.

"Ja mám na pokraji slzy, pretože je to skvelý pocit," dodáva. Slzy mal v očiach aj po finálovom vystúpení. Pieseň My Way v taliančine dojala aj jeho samého. Vraj mu pripomenula jeho vlastnú cestu životom. Na Jozefa sa usmialo šťastie. Na cestu okolo sveta určite zoberie svoju priateľku, ktoré mu verne stojí po boku a čo urobí s peniazmi, to ešte nevie.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie