Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mauréry (44) si zahrá v novom filme Andyho Krausa (45)
Zdielať na
Showbiznis

Mauréry (44) si zahrá v novom filme Andyho Krausa (45)

Bola to nedeľa ako každá iná. Ráno vyšlo slnko, sýkorky na balkóne dzobkali semiačka a všetko sa zdalo byť plne normálne. Až do momentu, keď sa Saša Hinková vybrala pozrieť do fotoateliéru v centre mesta. To, čo tam videla sa veru nevidí každý deň.

"Ide o to, že toto paradoxne ani s jedným seriálom nesúvisí, toto všetko čo sa tu deje súvisí s filmom, ktorý pripravujeme na budúci rok a dneska robíme fotenie na webovú stránku," opísal scenárista Andy Kraus. Zuzka Mauréry a Mary Havranová si skúšali nové kúsky oblečenia, v ktorých sa mali fotiť. "Všetky sú dobré, lebo sú také mierne prehnané a budú sa hodiť k tomu charakteru," povedala herečka Zuzana Mauréry. 

Herci sa musia vedieť zžiť so všetkým. Vo veľmi netradičnej úlohe sme tu stretli aj ďalšieho herca známeho z jojkárskych seriálov, Sama Spišáka. V rukách, čuduj sa svete, držal kameru a nakrúcal všetko, čo sa v ateliéri šuchlo.

"Ja som vlastne zobral kameru, aby som sa nejak votrel a aby som účinkoval vo filme, ak dobre urobím film o filme," vysvetľuje mladý "Jančo".

Najviac si však odtrpela Zuzka Šebová, ktorá sa takmer 6 hodín menila na jednu z budúcich postáv. "Keď mi Andy povedal, že úloha morskej víly, tak som sa smiala asi 5 minút, lebo sa na to veľmi teším a je to také vzrušujúce," hovorí herečka.

"Chceme konečne natočiť komédiu slovenskú, ktorá bude pre divákov, ktorá bude ľahká, nebude komplikované a nezmení sa na satirickú, čiernu a neviem akú," opísal svoje plány Andy Kraus.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie