Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pravá ruka Banána z Mafstory? Drobček Lukáš Hoffmann (35)
Zdielať na
Showbiznis

Pravá ruka Banána z Mafstory? Drobček Lukáš Hoffmann (35)

Zdroj: TV JOJ

Luky Hoffman jedného dňa narazil na reportéra TV JOJ a to sa mu stalo osudným. Jeho príbeh poznáte z našich obrazoviek. Hoci po kariére herca nikdy zvlášť netúžil, šanca zahrať si vo veľkom americkom filme prišla z čista-jasna. Ďalšie herecké príležitosti už získaval vďaka svojej vizáži a povahe. Najnovšie pribudol do mafiánskej rodiny Molnárovcov z obľúbeného sitcomu Mafstory!

Lukyho postava má pritom výstižné meno. Drobec. "V tom Drobčekovi sa človek cíti tak uvoľnenejšie." Obvod Drobcovho bicepsu sa rovná obvodu pásu každej druhej topmodelky a tetovania, ktoré zdobia jeho ruky, by vyzdobili aj stenu v nejakom menšom byte. Taký je Drobec. A taký je aj Luky.

"Drobec je v podstate taký ako ja. Vyzerá tak, ako vyzerá, navonok je drsný, ale vo vnútri je to normálne milý človek, dokonca má liečiteľské schopnosti." Jediné, čo je na tejto postave a aj na Lukym zvláštne, je oblečenie.

Ružová k nemu akosi nepasuje. "Ale aby to skĺzlo do iného levelu, to by som nerád," smeje sa Luky, hoci zahrať by to dokázal. "Ja ti prezradím tajomstvo. Ja som hral homosexuálneho sultána..."

Nuž a podobnú postavu si Luky nedávno zahral aj v Paneláku. Po vojakovi v americkom trháku a bacharovi v seriáli Odsúdené sa Lukymu otvárajú nové dimenzie herectva. Žeby zmenil povolanie? "V rámci hereckých ambícií ja toho nemám veľa, ja to beriem tak, že keď to príde, tak to bude a každopádne sa teším každej tej šanci, ktorá príde."

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Nové epizódy Mafstory si môžete pozrieť tu

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie