Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Borovský v Paneláku. Navštívil tetovača Fedora
Zdielať na
Showbiznis

Borovský v Paneláku. Navštívil tetovača Fedora

Tento týždeň bolo celkom veselo. Aj generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský, nech mu je riaditeľská stolička ľahká, si vystrelil z kopýtka. Opäť sa objavil pred kamerou a opäť v humornej scénke. Táto poloha mu celkom pristane, tak prečo to nevyužiť. Tentokrát sa po Kutilovi a Mafstory objavil v Paneláku.

"Mne povedali, že prídem, sadnem si, nejaký mi tam čoši porobí a odídem a dostavil som sa, chceli odo mňa aj rozprávať a hrať, čo teda ja vôbec neviem, takže som to tu trošku kazil," zaspomínal si na nakrúcanie Borovský.

Aké to je byť na pľaci s generálnym riaditeľom televízie? Podľa Štefana Skrúcaného, teda Fedora z Paneláku, je to ako s iným kolegom, ale nie až tak úplne. "Rovnako musíme vedieť texty, rovnako si to musíme naskúšať, trošku je to neobvyklé," povedal.

Skrúcaný i Dada Duditšová hrajú v Paneláku východniarov, čo je generálnemu riaditeľovi, pochádzajúcemu taktiež z východu, samozrejme sympatické. "Ja pred Ferom nemám žiadnu trému, lebo my sa poznáme už dlhé roky, my sme s začínali v TV JOJ, keď bola ešte v Košiciach," uviedla Dutišová.

Tetovania sú v našej televízii veľmi populárne, v každej redakcii sa nájde niekto, kto má svoje telo ozdobené. Generálny riaditeľ si vybral správny motív - logo televízie. Po pravde, žiadna ihla sa do tela Františka Borovského nezapichla. Ani počas nakrúcania a ani nikdy predtým. On tomuto typu skrášľovania vôbec neholduje. "Nemám žiadnu, mňa to nejak nebaví a navyše by to vysoko pravdepodobne spôsobovalo nejaké nepríjemné pocity," skonštatoval Borovský. Nám to však nedalo a nahovárali sme ho, aby si predsa len nechal niečo vytetovať. Veď aj pri kreslení na telo mal svätú trpezlivosť! Nepochodili sme však.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie