Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Total Recall 2. Sexi Kate Beckinsale (39) v akcii
Zdielať na
Showbiznis

Total Recall 2. Sexi Kate Beckinsale (39) v akcii

V Berlíne sa to len tak hemžilo celebritami. Na premiéru starého kultového remaku Total Recall 2 prišli také zvučné mená ako Colin Farrell, Jessica Biel, Kate Beckinsale či samotný režisér snímky Len Wiseman. Žena s tromi prsiami však chýbala...

Čo je skutočnosť a čo ilúzia? Môžem veriť svojim spomienkam? Toto sú len niektoré z otázok, ktoré musí akčný hrdina Colin Farell zodpovedať v novej verzii filmu z roku 1990 s rovnomenným názvom návom Total Recall.

Podľa jeho vlastných slov spočiatku pristupoval k filmu veľmi skepticky. "Spomínanú snímku som videl v mojej mladosti asi tak 5 až 6-krát a páčila sa mi. Čiže najprv som tomuto projektu veľmi neveril. Ale potom som si prečítal scenár a zdal sa mi od toho prvého veľmi odlišný," priznal Colin. Do tejto úlohy si ho vraj režisér Len Wiseman vybral pre jeho zraniteľnosť a nepoddajnosť. 

Tento akčný triler o realite a spomienkach bol inšpirovaný známym príbehom We Can Remember It For You Wholesale od spisovateľa Philipa K. Dicka. Film sľubuje, že dokáže premeniť sny v skutočné spomienky.

Napriek tomu, že má robotník Douglas Quaid (hraje ho spomínaný Colin Farrell) krásnu ženu, ktorú miluje (Kate Beckinsale), výlet do vlastnej mysli mu pripadá ako super dovolenka od frustrujúceho života - skutočné spomienky na život superšpióna môžu byť presne to, čo potrebuje. Ale keď sa to zvrtne, Quaid sa stáva štvancom...

Ozaj a videli ste už niekedy ženu s tromi prsiami? Lebo Kaitlyn Leeb takou ženou skutočne je. Bohužiaľ, musíme vás sklamať. Objavila sa len v prvej verzii filmu, v slávnom remaku by ste ju už hľadali márne. A prečo?

Pôvodne mala totiž túto ženu hrať Kate Beckinsale. Tá to ale manželovi odmietla. Pre dailymail.co.uk to komentovala takto: "Moju dcéru, ktorá je v ôsmom ročníku, by z toho asi porazilo. Bola by na mňa poriadne nahnevaná, keby som sa teraz prechádzala po svete s tromi prsiami. Skutočne by ju to vytočilo."

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie