Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Toto sú najočakávanejšie filmy tohto leta
Zdielať na

Toto sú najočakávanejšie filmy tohto leta

Kto by nechodil rád do kina, keď je na čo. Filmové leto bude preplnené novinkami. My vám prinášame prehľad najočakávanejších filmov, na svoje si prídu priaznivci akčných filmov, ale aj milovníci rozprávkových príbehov.

Expendables - Postrádateľní 2

Drsňák Sylvester Stallone (65) opäť mieri do kín, aby predviedol, že ani v dôchodkovom veku jeho svaly nemiznú, jeho údery neslabnú a že jeho strela iba málokedy minie cieľ.

feelingmovies.sk

The Dictator - Diktátor

Herec Sacha Baron Cohen (40), ktorý kedysi neuveritelne zažiaril v Boratovi, by mal byť zárukou kvalitnej zábavy. Uvidíme, ako to bude v prípade komédie Diktátor, ktorú do istej miery môže zachrániť krásna Megan Fox (25). 

citylife.sk

Dark shadows - Temné tiene

Sci-fi Temné tiene budú lákať na hviezdne herecké obsadenie – v hlavných úlohách sa predstavia Johnny Depp (48), Eva Green (32) a Michelle Pfeiffer (53). Film okrem toho vábi na tajomno, strašidelné sídla, prekliate domy a čarodejnice...Tušíme, že to bude lahoda pre priaznivcov Harryho Pottera.

comingsoon.net

Madagascar 3 - Madagaskar 3

Lev Alex, zebra Marty, hrošica Gloria a žirafa Melman sa stále snažia dostať domov do New Yorku. Pri tom samozrejme nemôže chýbať ani kráľ Julien, Maurice a banda tučniakov. Proste stará známa banda.

filmgordon.wordpress.com

Cosmopolis - Cosmopolis

Pokiaľ patríte medzi ženy (či mužov), ktoré si cvrknú do nohavičiek, vždy keď vzhliadnu fotografiu Roberta Pattinsona (25), tak si neodoláte tomu pozrieť si jeho nový film Cosmopolis.

celebrityredcarpet.co.uk

Snow White and the Huntsman: Snehulienka a lovec

Čarodejnica Ravenna alias Charlize Theron (36) a Snehulienka v podaní Kristen Stewart (22) a samozrejme trpaslíci, zrkadlo, šťavnaté, aj keď otrávené jablko...Jednoducho ďalší cover populárnej rozprávky.

holywoodlife.com

The Dark Knight Rises New Poster: The Legend Ends - Temný rytier povstal

Nevyčerpateľná téma Netopierí muž našla opäť ďalšieho nadšenca medzi filmovými tvorcami, a tak se môžete tešiť na pokračovanie "rozprávky" o Batmanovi vo vašich kinách.

knottycelebs.com

Total Recall - Total Recall

Charizmatický Colin Farrell (35) na ceste za skutočnou identitou, skutočným osudom a pravou láskou. A veľa strielania, potu, krvi, hysterického revu a taktiež krásna herečka Kate Beckinsale (38). Jednoducho parádny americký sci-fi akční thriller.

desionlinemovies.blogspot.sk

 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie