Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Ďalšia rana pre Harryho! Od TOHTO človeka zradu nečakal, no ten nemal na výber!
Zdielať na

Ďalšia rana pre Harryho! Od TOHTO človeka zradu nečakal, no ten nemal na výber!

Archívne video

Hoci je vraj Hugh krstným otcom Archieho a nechýbal na svadbe Sussexovcov, oni pozvánku nedostali

Aj keď sa princ Harry (38) akokoľvek snaží odlíšiť od jeho kráľovskej rodiny, svoju príslušnosť k najvyššej britskej kaste šľachticov dáva spolu s manželkou Meghan Markle rád najavo. Aj v USA, kam sa odsťahovali po úteku z paláca, s hrdosťou používajú titul vojvodov zo Sussexu a chvália sa aj titulmi princ a princezná ich dvoch detí, hoci mimo monarchie tieto tituly reálne nemajú váhu. A zdá sa, že ich plán odpútať sa od kráľovskej rodiny perfektne vychádza - stránia sa ich už aj tí, s ktorými mali Sussexovci dobré vzťahy.

​Na svoju kráľovskú tradíciu s množstvom šľachticov si britskí občania zväčša veľmi potrpia. Medzi najvyššiu elitu popri kráľovskej rodine Windsorovcov patrí aj rodina šľachticov z Westminsteru s ich najmladším členom, vojvodom z Westminsteru, Hughom Grosvenorom (32). Ide pritom o jednu z najbohatších rodín v monarchii, keď sa ich majetok odhaduje na 12,5 miliardy dolárov. Hugh je krstným synom kráľa Karola III. a on sám je zas krstným otcom syna princa Williama, princa Georgea, a údajne aj Harryho syna princa Archieho. S obomi bratmi vraj udržiava priateľské vzťahy, no zdá sa, že si predsa len musel vybrať.

Na svoju chystanú svadbu so snúbenicou Oliviou Henson (30), ktorá sa má konať 7. júna v anglickej katedrále v Chesteri, princa Harryho a Meghan, na rozdiel od brata Williama s Kate a ich kráľovského otca Karla III. s manželkou Camillou, nepozval. "Je neuveriteľne smutné, že to došlo až sem. Hugh je jedným z mála blízkých priateľov Williama a Harryho, ktorý si s obomi udržiava pevné väzby a komunikačnú linku," uviedol zdroj z blízkosti kráľovskej rodiny pre DailyMail.

Po tom, čo sa objavili konkrétne mená tzv. rasistov v kráľovskej rodine v knihe Omida Scobieho s názvom Endgame, ani nečudo, že si Hugh Grosvenor netrúfol pozvať Harryho s manželkou, aj keď to nechcel komentovať. Jeho kráľom je Karol III. a dobre vie, koho si treba v prvom rade uctiť a prejaviť mu loajalitu. Je iste zaujímavé, že Hughova matka Natália je priamym potomkom ruského básnika Alexandra Puškina, ako aj kráľa Juraja II. Hughov otec, Gerald Grosvenor, náhle skonal v roku 2016 a zdedil po ňom nesmierne bohatstvo. No žiadne peniate sveta nekúpia priateľstvo a jedno sa rozhodo Hugh v mene "pokoja v rodine" evidentne obetovať.

Pre ženu

Najčítanejšie