Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kráľ Karol III. oslavuje 75. narodeniny, TOTO sa očakáva od Harryho!
Zdielať na

Kráľ Karol III. oslavuje 75. narodeniny, TOTO sa očakáva od Harryho!

Kráľ Karol III. oslavuje 14. novembra 75. narodeniny a neobišlo sa to bez poriadnej párty. Svojim hosťom ponúkol už v pondelok chutnú tortu a uvoľnenú atmosféru. Kráľ sa vo svojom sídle v Gloucestershire pripojil k množstvu pozvaných ľudí vrátane priateľov a zástupcov organizácií, ktoré si pripomínajú rovnaký míľnik - 75 rokov existencie.

​Pri krájaní narodeninovej torty oslávencovi spieval známu narodeninovú pieseň spevácky zbor Rock Choir a približne 60 hostí spolu s ním. V istom momente, keď si kráľ známy plachosťou, uvedomil, že je stredobodom pozornosti, dokonca zahanbene prevrátil oči a zachichúňal sa. Kráľ vtipkujúc krájal tortu a vyzval ostatných hostí a fanúšikov kráľovskej rodiny, aby si prišli smelo vziať svoj kúsok. "Komu ju môžem darovať? Môžeme sa jej zbaviť?" žartoval kráľ.

Panovník dnes večer oslávil svoje narodeniny aj stretnutím s najbližšou rodiny a priateľmi v Clarence House. Gratulácií sa dočkal aj na oficoálnych profiloch členov kráľovskej rodiny, no nie je známe, či a ako gratulovali aj Sussexovci. Údajne princ Harry dnes zavolá svojmu otcovi z USA - kráľovskí experti však trvajú na tom, že za týmto krokom je aj iný dôvod.

Pred pár dňami otvoril Karol III. po prvýkrát vo svojej funkcii zasadacie obdobie parlamentu:

​Kráľovská životopiskyňa Angela Levin uviedla, že podľa nej Harry využije tento telefonát v očakávaní, že sa mu otec ospravedlní. Povedala to pre denník The Sun: "Nevidím, že by Harry v niečom ustúpil a neverím, že telefonát využije len na to, aby mu zaželal všetko najlepšie k narodeninám. Je oveľa pravdepodobnejšie, že využije príležitosť, aby sa pokúsil dostať z otca ospravedlnenie. Nemyslím, že by Harry chcel úprimne zmeniť veci vo vzťahu." Vysvetlila ďalej: "Hlavnou otázkou je, prečo robí veľké haló tým, že jeho hovorca tvrdí, že na oslavu nebol pozvaný, a verejnosti hovorí, že zavolá Charlesovi. Všetko je to len veľký reklamný trik. Keby to myslel naozaj vážne, urobil by to potichu. Bolo by to úprimné." Hoci sa očakáva, že princ Harry ešte dnes zavolá svojmu otcovi k narodeninám, nepredpokladá sa, že by mal v najbližšom čase v pláne navštíviť Spojené kráľovstvo. Zdá sa, že kráľ sa ale vie zaobísť aj bez svojho "neposlušného syna" a jediný, kto môže pošramotené vzťahy s rodinou ľutovať, je Harry. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Najčítanejšie