Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tomu už nikto neveril! Kate žiari šťastím, je tu vytúžené bábo!
Zdielať na

Tomu už nikto neveril! Kate žiari šťastím, je tu vytúžené bábo!

Archívna reportáž

Hoci sú William a Kate stále zamilovaní, budúci kráľ už na štvrtého potomka nepristane

V rodine Middletonovcov zavládla nedávno veľká radosť. Po dvoch starších sestrách, Kate (41) a Pippe (40), sa stal rodičom už aj ich mladší brat James (36). Spomedzi týchto troch súrodencov sa ukazuje byť najcitlivejší, v minulosti mal mať dokonca psychické problémy, s ktorými sa vyrovnával napríklad aj chovom psov. Práve vďaka jednému, kokršpanielke Elle, sa v roku 2018 zoznámil so svojou manželkou Alizee Thevenet (33). Po zásnubách v nasledujúcom roku sa v septembri roku 2021 zobrali a po dvoch rokoch sa už tešia aj zo svojho prvého potomka.

​​Počet členov veľmi súdržnej rodiny Middletonovcov, ktorá sa vďaka najstaršej dcére manželov Carol a Michaela, Catherine, vyšvihla až do najvyšších britských kruhov v kráľovskom paláci, sa nedávno opäť rozrástol. Po troch deťoch princeznej Catherine, princovi Georgeovi, princeznej Charlotte, princovi Louisovi a troch deťoch Pippy, Arthurovi, Grace a Rose, sa na svet prihlásil aj prvý potomok Jamesa, synček Inigo. Vo štvrtok The Daily Mail zverejnil fotografie, na ktorých James s manželkou Alizee tlačia kočík v londýnskej štvrti Notting Hill.

Manželia bývajú v Bucklebury, v západnej časti grófstva Berkshire, kde majú Middletonovci svoje hlavné sídlo. Vlani začiatkom roka si tam James s Alizée odkúpili už štvrtú nehnuteľnosť Middletonovcov za 1,45 milióna libier. Táto nehnuteľnosť má štyri izby, kedysi to bol dobový statok na okraji Bucklebury, ktorý je zapísaný na zozname pamiatok. Rodičia Carole a Michael tam zas žijú v kaštieli za 4,7 milióna libier a jeho sestra Pippa si tam nedávno kúpila Bucklebury Farm Park, s kontaktnou zoologickou záhradou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy)

V piatok James zdieľal niekoľko záberov svojho novorodeného synčeka s ich šiestimi psami pomenovanými Mabel, Zulu, Inka, Luna, Nala a Isla, pričom prezradil aj neobvyklé meno synčeka, ktoré azda môže byť známe fanúšikom rozprávky Princezná Nevesta - Inigo. "Je v našich životoch len pár týždňov, ale boli najzvláštnejšie v mojom živote, keď som spoznával nášho krásneho chlapčeka," napísal dojatý James. "Bez ohľadu na to, ako som si myslel, že som pripravený... Nebol som pripravený na ohromujúce emócie prvého stretnutia s Inigom a lásku k mojej drahej Alizée, keď sme už boli traja," zveril sa so svojimi silnými pocitmi novopečený otecko. Obrovskú radosť z nového člena rodiny má aj Kate, ktorá by sama ešte prijala aj štvrté dieťa, no William už nechcel. Takto si môže "pomojkať" aspoň malého synovca, s bratom má budúca kráľovná vraj veľmi blízky vzťah.

James je obrovský milovník psov, keď o jedného prišiel, upadol do depresie:

Pre ženu

Najčítanejšie