Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kráľ Karol III. sa desí predmanželskej zmluvy Harryho a Meghan! Jednostranne výhodná!
Zdielať na

Kráľ Karol III. sa desí predmanželskej zmluvy Harryho a Meghan! Jednostranne výhodná!

Kráľ obral Sussexovcov o ich britské sídlo, no do predmanželskej zmluvy zasiahnuť nemohol

Ako sa stále viac ukazuje, manželstvo princa Harryho (38) s Meghan Markle (42) nie je založené iba na láske, ale má aj veľmi silné finančné pozadie. Pár pred vstupom do manželstva princ uzavrel predmanželskú zmluvu, no zdá sa, že nie pre svoju ochranu, ale s veľmi výhodnými podmienkami pre americkú herečku. To sa údajne ani trochu nepáčilo Harryho otcovi, súčasnému britskému kráľovi Karolovi III. (74). Ako aktuálne vyplávalo na povrch, bol skutočne pohoršený, keď sa dozvedel detaily.

​Odchodom z britského kráľovského paláca sa Sussexovci po usadení v okolí centra amerického šoubiznisového priemyslu, neďaleko Los Angeles, chytili každej lukratívnej ponuky, ktorú dostali. Tie naj prišli od Netflixu za vyše sto miliónov dolárov a Spotify za vyše dvadsať. Akosi však precenili svoje sily aj schopnosti, lebo po troch rokoch s nimi v júni Spotify zrušila zmluvu a namále majú aj od Netflixu. Už strata príjmov od Spotify je veľká rana v rámci ich štedrého rodinného rozpočtu, koniec s Netflixom by bol hotovou pohromou. Aj ich značka Sussex Entertainment stratila kredit a novinárka Kinsey Schofield predpovedá, že sa jej vzdajú.

V austrálskej raňajkovej show Sunrise sa Kinsey Schofield vyjadrila, že Meghan nabáda jej nový americký agent William Morris, aby pracovala oddelene od svojho manžela, vrátane ponuky filmových rolí. "Určite si myslím, že toto je začiatok konca značky Sussex Entertainment, ktorá bola pre nich taká dôležitá, keď opustili britskú kráľovskú rodinu s myšlienkami Meghan vzlietnuť a robiť si vlastnú vec," tvrdí novinárka.

Princ zažíval prednedávnom veľmi hektické obdobie:

​Schofield tiež predpovedala, že princ Harry sa vráti k práci s charitatívnymi aktivitám, keďže Meghan sleduje nové ciele. Spomenula, že sa povráva, že jej ponúkli filmovú rolu kedysi určenú pre princeznú Dianu. Film by mal byť pokračovaním slávneho Bodyguarda z roku 1993 s Whitney Houston a Kevinom Costnerom. Ale ctižiadostivá Meghan má aj iné možnosti ako prísť k peniazom.

​Ak je pravda, že s Harrym prežívajú veľkú partnerskú krízu, v prípade ich rozvodu by bola veľmi dobre zabezpečená. Ako uviedli v Daily Mail, v ich predmanželskej zmluve je údajne klauzula, že by mala Meghan Markle v prípade rozvodu s Harrym dostať 80 miliónov dolárov pre ňu a deti, čo sú obrovské peniaze aj pre princa, ak vôbec toľko má. Rozvod by ho teda mohol skutočne zruinovať a, naopak, Meghan by bola na niekoľko generácií zabezpečená. Ešte je však otázkou, či by sa deti nepokúsil dostať do svojho opatrovníctva princ Harry, čo by bolo iste veľkým jablkom sváru. Harryho by ale britská koruna iste podporila a po návrate späť by získal aj svoje bývalé funkcie a privilégiá. 

Najčítanejšie