Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Nič trápnejšie už spraviť nemohla! Meghan TAKTO zmenila Archieho rodný list!
Zdielať na

Nič trápnejšie už spraviť nemohla! Meghan TAKTO zmenila Archieho rodný list!

Kontroverzný párik, Meghan Markle (41) a princ Harry (38), si napriek svojmu rebelstvu voči britskému kráľovskému palácu a najvyšším členom kráľovskej rodiny veľmi potrpí na honore a tituloch. V prípade americkej herečky pochádzajúcej z bežnej rodiny, ktorá sa pasuje za bojovníčku za ženské práva, to vyzerá až smiešne. V skutočnosti u mnohých zhadzuje nielen seba, ale aj princa Harryho.

​Svojimi neustálymi útokmi voči najvyšším členom britskej kráľovskej rodiny začali Sussexovci po čase škodiť sami sebe stratou popularity u verejnosti. Navyše sa ukázalo, že nie sú schopní si plniť ani záväzky voči Spotify, ktorá s nimi preto ukončila pred pár týždňami lukratívnu zmluvu. Hrozí im to aj v prípade Netflixu. Zrejme si neuvedomili v dostatočnej miere, že ich negativizmus a vyplakávanie časom ľudí odradí a prídu aj o sympatie.  No čo asi trápi Meghan ešte viac je, že sa pred nimi zatvárajú aj dvere hollywoodskych hviezd, ktoré ich nepozývajú na párty, ani na červený koberec. Nepomáhajú im ani ich šľachtické tituly.

Veľkým paradoxom je, ako sa vraj najmä Meghan domáha šľachtického titulovania. Ako vojvodkyňa je uvedená aj na titule jej knihy pre deti s názvom Lavička. No absolútne pohoršenie spôsobila najnovšia informácia, ktorá po čase prenikla na verejnosť.

Kráľovská rodina sa so Sussexovcami už nebabre:

​Pár týždňov po narodení syna Archieho totiž bolo vymazané rodné meno Meghan Rachel Markle z jeho rodného listu. Namiesto toho je tam uvedená ako "Jej kráľovská výsosť vojvodkyňa zo Sussexu". Pritom aj manželka princa Williama má byť v rodných listoch ich detí uvedená "len" ako Catherine Middleton. Sussexovci navyše už zakrátko po týchto "čachroch" s rodným listom opustili kráľovský palác. "Možno to bola prvá časť ich plánu," mieni bývalý tlačový tajomník zosnulej kráľovnej Dickie Arbiter. Kráľovská autorka Lady Colin Campbell nad tým tiež krúti hlavou: "Je to výnimočné a vyvoláva to všetky druhy otázok o tom, čo si Sussexovci mysleli."

​Keď sa na to Sussexovcov opýtali z The Sun, neodpovedali. Kráľovský reportér Omid Scobie, ktorý je autorom ich biografie Finding Freedom, však tweetoval údajné vyhlásenie hovorcu páru. Píše, že rozhodnutie zmeniť rodný list "diktoval palác“ a nepožadovali ho vraj ani Meghan, ani Harry. Toto vyjadrenie Meghan a Harryho však nekomentoval nikto z kráľovského paláca. Je otázne, kde je pravda. Mnohí sú presvedčení, že v tej dobe to mal byť signál Kate, že Meghan je prosto z iného cesta. Krátko nato totiž Sussexovci opustili aj si spoločný Instagram a zvyšok príbehu je už známy...

Najčítanejšie