Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Jasný dôkaz! Klebety o tehotenstve Meghan majú odpoveď!
Zdielať na

Jasný dôkaz! Klebety o tehotenstve Meghan majú odpoveď!

Archívna reportáž

Meghan chýbala po boku Harryho na korunovácii

Po záhadnom tichu okolo princa Harryho (38) po tom, čo sa vrátil z korunovácie otca, kráľa Karola III., domov do Kalifornie, sa konečne objavil po boku svojej manželky Meghan (41), keď sa spolu vybrali do michelinskej reštaurácie na sushi. Spoločnosť im mali robiť Gwyneth Partlow a jej manžel Brad Falchuk, Cameron Diaz s partnerom Benji Maddenom a ešte pár manželov Herdovcov, majiteľov zoznamovacej spoločnosti. A verejnosť dostala jasnú odpoveď na klebety, že vraj je Meghan opäť tehotná.

​Vo veľmi dobrej nálade vystúpil princ Harry a jeho manželka Meghan z čierneho SUV, pričom vojvodkyňa mala na sebe krátke šaty v jej obľúbenej hnedej farbe a Harry si obliekol k bielym nohaviciam jednoduché čierne tričko. Tešili sa na stretnutie s naozaj celebritnou spoločnosťou. Pokým Cameron Diaz s Benji Maddenom majú majú svoje sídlo tiež v Montecite ako Sussexovci, Gwyneth Paltrow s manželom Bradom Falchukom bývajú inde. Ktovie, aké spolu spriadali plány, len tak sa iste nestretli, keďže sa nevie, že by mali blízky kamarátsky vzťah už predtým. Luxusná sushi reštaurácia v Santa Barbare pojme vraj iba desať hostí, a tak sa dá predpokladať, že štyri páry tam mali absolútne súkromie.

Spod krátkych hnedých šiat s dlhým rukávom, bolo vidieť Meghanine štíhle nohy, ale aj celkovo je znateľné, že výrazne schudla. A je celkom zjavné, že nič nenaznačuje tomu, že by bola v očakávaní tretieho potomka, ako sa už o tom špekuluje niekoľko týždňov. Zrejme by si ani netrúfla na sushi zo surových rýb, ktoré by tehotné ženy nemali konzumovať. Okrem toho je známe, že Sussexovci nie sú prívržencami väčšieho počtu detí v rodine, ako už majú. "Mali by sme byť schopní tu zanechať niečo lepšie pre ďalšie generácie,"  tvrdil Harry v roku 2019 po narodení Archieho s tým, že chcú maximálne dve deti, z lásky k prírode. 

Harry si so "šimpanzou mamou" Jane Goodall padol do oka a zároveň prisľúbil, že v rámci záchrany planéty nesplodí viac ako dve deti:     

Po narodení syna sa vtedy Harry zveril biologičke a aktivistke Jane Goodall, že kedysi o deťoch nerozmýšľal, teraz je šťastný, ale je odhodlaný nemať veľa detí. "Vidím to teraz už nepochybne odlišne. Ale vždy som bol o tom presvedčený, dokonca predtým, ako som mal dieťa a predtým, ako som dúfal, že budem mať deti,“ povedal Harry. "Nie veľa detí," nahrala mu Goodall, na čo Harry odvetil: "Dve, maximálne." 

Harry a Meghan si vyšli na sushi, nechýbali ani široké úsmevy, ktoré by mali zahnať špekulácie o kríze v manželstve: 

Pri príležitosti Svetového dňa populácie získali Sussexovci v roku 2021 cenu od charitatívnej organizácie Population Matters. Tá vyzdvihla ich rozhodnutie o obmedzení počtu svojich detí na dve. "Svojim rozhodnutím pomáhajú zaistiť lepšiu budúcnosť pre svoje deti a idú príkladom ďalším rodinám," stálo v ich oficiálnej tlačovej správe. Nuž, v Európe, ktorá pomaličky vymiera vzhľadom na pomer novonarodených a zomretých osôb, by sa mala azda skôr dávať cena, ak má niekto aspoň dve deti. Priemer EÚ je totiž len 1,5 detí na ženu, na Slovensku dokonca iba 1,4.

Súvisiace články

Najčítanejšie