Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Harry komunikuje s matkou cez médium! TENTO detail jasnovidka nemohla vedieť!
Zdielať na

Harry komunikuje s matkou cez médium! TENTO detail jasnovidka nemohla vedieť!

Archívna reportáž

Do svojich memoárov Spare (Náhradník) napísal toho princ Harry (38) všeličo. Cieľom bolo iste najmä zaujať verejnosť a čitateľov, a tak sa to tam len tak hemží rôznymi pikantnosťami. Spomínal dokonca aj jeho odmrznutý penis po ceste Antarktídou, bitku s bratom, ale aj kontakt s jeho zosnulou mamou prostredníctvom nemenovanej ženy - média. Tá mu mala potvrdiť, že ho mama "zhora" podporuje. Na dôkaz toho, že si nevymýšľa, spomenulo toto médium zaujímavý detail.

​Nepochybne strata matky v detstve zasiahla princa Harryho veľmi hlboko, bol z toho zmätený a doteraz sa s tým nevie celkom vyrovnať. Jeho najbližší na čele s otcom, súčasným kráľom Karolom III., sa ho snažili upokojovať a chrániť, ale možno až príliš, keď aj v súčasnosti sa zdá byť pomerne labilný. Neustále vyplakáva, aké "krivdy" sa mu diali v kráľovskom paláci. Pritom sa mnohým ani len nesníva o tom, čo si mohol tento privilegovaný chlapec z najsilnejšej monarchie sveta dovoliť. Bez väčších problémov mu schválili aj sobáš s rozvedenou americkou herečkou Meghan Markle, pričom s podobným zväzkom už mali historicky neblahú skúsenosť.

Meghan sa stala napokon povestným jablkom sváru v britskej monarchii. Táto až prehnane ambiciózna žena dokázala, že sa pozornosť sveta upriamuje na ňu a jej názory, a tak je konečne slávna, čo sa jej ako herečke veľmi nedarilo. Rada sa stavia do úlohy ukrivdenej, ktorá trpí, lebo sa vymyká predstavám a požiadavkám kráľovského dvora, podobne ako to bolo v prípade princeznej Diany. U princa Harryho to zrejme vyvoláva veľký dojem a má potrebu ju chrániť natoľko, až sa rodine takmer odcudzil.

Za ostatný mesiac dostala kráľovská rodina zabrať - najprv dokument, potom kniha:

​Na to, ako to všetko vníma jeho mama, sa na radu známych šiel popýtať ženy, známej ako médium. "Tvoja matka je s tebou... práve teraz," začala typickými slovami. Je vraj naňho hrdá a podporuje ho, pretože "žije život, aký ona žiť nemohla". Jasnovidná žena mu vraj slovami Diany odkázala: "Žiješ život, aký pre teba vždy chcela." Na dôkaz, že sa s bývalou princeznou z Walesu naozaj kontaktuje, spomenula Harrymu jednu vec, o ktorej nemohla vedieť: "Tvoja matka hovorí... niečo o vianočnej ozdobe? O matke? Alebo o babičke? Že spadla? Rozbila sa? Archie sa ju pokúšal opraviť. Tvoja mama vraví, že sa pri tom smiala."

​Harry si hneď spomenul na Vianoce 2020. V Montecite ozdobovali stromček a jedna z ozdôb bola s tvárou kráľovnej Alžbety. Kúpila ju Meghan. Malý Archie sa tmolil okolo stromčeka a zhodil ju. Rozbité kúsky sa potom snažil zlepiť fľašou s vodou. Harry pribehol so zmetákom a pritom cítil niečo zvláštne. Celý čas vraj myslel na to, čo je to za čudný pocit. Niečo tak intímne z jeho súkromia ho presvedčilo, že sa naozaj kontaktoval s jeho zosnulou mamou. 

Najčítanejšie