Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Zásadný zlom vo vzťahu Meghan a Kate! Sú pravidelnom kontakte a majú TENTO plán!
Zdielať na

Zásadný zlom vo vzťahu Meghan a Kate! Sú pravidelnom kontakte a majú TENTO plán!

Archívna reportáž

Po výbušnej talk show Oprah Winfrey, kde to princ Harry a Meghan riadne natreli britskej kráľovskej rodine, ako aj po jeho osobnej spovedi v ďalšej relácii pod taktovkou Oprah, to nevyzerá práve najlepšie v rámci ich rodinných vzťahov. No objavujú sa kde-tu aj také správy, že to až také zlé nebude. Najmä Kate, manželka princa Williama, je údajne pripravená na zmierenie sa s Meghan, respektíve vraj spolu už aj dlhší čas komunikujú. Môžu to byť ale iba plané domnienky.

Po šokujúcich vyjadreniach vojvodov zo Sussexu na konto britskej kráľovskej rodiny už snáď nikto neveril, že sa môžu ich vzťahy dať do poriadku. Možno sú to len informačné šumy, ale širia sa reči, že Meghan a Kate vraj v súkromí vychádzajú dobre. Dokonca údajne diskutujú o spolupráci na dokumente pre Netflix. Informovaný zdroj pre Us Weekly povedal: "Meghan a Kate spolu v skutočnosti vychádzajú veľmi dobre a sú v kontakte často".

Ktovie, či je to pravda, ale povráva sa, že Meghan vždy vie, ako sa votrieť do priazne niekoho, ak to má byť pre ňu prospešné. A keďže jej a Harryho útoky na kráľovskú rodinu im nepriniesli všeobecný obdiv, ba práve naopak, treba to skúsiť inak. "Meghan sa s Kate rozprávala o spolupráci na projekte pre Netflix, dokumentárnom filme, ktorý poukáže na charitatívnu činnosť Kate a obrovský vplyv, ktorý svojou filantropiou dosiahla," pokračoval zdroj v objasňovaní údajnej skutočnosti. "Kate to veľmi lichotí a všetko je medzi nimi veľmi pozitívne," dodal prekvapujúce odhalenie.

Takto sa ukázali obe dámy iba krátko po ich nezhodách na finále tenisového turnaja žien vo Wimbledone v roku 2018:

Princ William o svojej manželke hovorí ako o "zmierovateľke". Po pohrebe princa Philipa bolo vidieť, ako svojim prístupom umožnila, aby sa William spolu s Harrym dostali do tesnej blízkosti a prehodili pár slov. "Ona sa len snaží pomôcť dať rodinu opäť dokopy a zmierniť manželov stres a smútok," myslia si odborníci na kráľovskú  rodinu. Ale nezdalo sa, že by sa Kate dokonca pravidelne rozprávala s Meghan prostredníctvom telekomunikačných sietí. Niekoľko dní po narodení Lilibet sa totiž Kate na otázku média priznala, že sa ešte s Meghan a Harrym o tejto radostnej udalosti nerozprávala.

Z niekdajších rivaliek sa vraj malými krôčkami stávajú priateľky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Us Weekly (@usweekly)

​Vojvodovia zo Sussexu vlani uzavreli s Netflixom mnohomiliónovú zmluvu na rôzne, najmä dokumentárne filmy a tiež poučné filmy a programy pre deti a mládež. Meghan začne produkovať animovaný seriál Pearl, inšpirovaný ňou a jej životom. Harry sa zas najbližšie chystá natáčať dokumentárny seriál Heart of Invictus, v ktorom bude aj účinkovať. V rámci jeho natáčania by mal prísť koncom roka do Británie a stretnúť by sa mal aj so svojou babičkou, kráľovnou Alžbetou II. Tá je ale údajne veľmi nahnevaná na jeho útoky a oznámenie, že píše životopis, kde chce odhaľovať ďalšie tajomstvá o kráľovskej rodine, uviedli zdroje. V súčasnosti právnici zvažujú právne varovanie vydavateľstvu Penguin Random House, ktoré má vydať túto problematickú publikáciu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie