Skoro jasno
17°
Bratislava
Kvetoslava
24.10.2024
Už 7 mesiacov má novú tvár, hejty ale neutíchajú! Dara si neberie servítky: Kožu mám vlastnú!
Zdielať na
Hudba

Už 7 mesiacov má novú tvár, hejty ale neutíchajú! Dara si neberie servítky: Kožu mám vlastnú!

Archívna reportáž

Na novú tvár speváčky Dary Rolins (51), ktorú pred siedmimi mesiacmi zverila do rúk talianskeho plastického chirurga, si stále nevedia zvyknúť ani jej fanúšikovia či sledovatelia na Instagrame. Schytala to od nich v množstve hejtov aj po tom, čo spomínaný chirurg zverejnil na svojich stránkach jej tvár tesne pred zákrokom. Odvtedy ale táto téma neustále rezonuje a Dara sa snaží odrážať nepríjemné či ironické útoky.

​Až takú vlnu negatívnych reakcií na svoju novú tvár po plastike zrejme Dara Rolins ani nečakala. Ako sa nedávno zverila pre Super.cz na akcii, kde sa predstavovala nová svetelná maska na tvár, vôbec ale o názory verejnosti nestojí. "Zatiaľ mali ľudia dojem, že musia zdieľať pocity na mojom Instagrame. Neviem, z akého dôvodu si mysleli, že o to stojím a že ma zaujíma, čo si o tom myslí Eliška, Martina a Marie z Chomutova a Košíc," ohradila sa s ironickým podtónom. Pred novinármi sa ukázala po prvýkrát od zákroku na plastickej chirurgii v Ríme až na tejto akcii.

Dara priznala, že šla do Ríma aj preto, aby sa to v našich končinách nerozkríklo. "Chcela som, aby to zostalo medzi štyrmi očami či stenami, to ale úplne neklaplo. Povedala som si čo už, ide to z kopca, je to vonku. Nikdy som nemala v pláne to zapierať, keby sa ma na to niekto spýtal. Ale určite som nemala potrebu sa na začiatku zverovať, že mi letí lietadlo, ktorým letím na facelift. Vyrazilo mi to dych," vysvetľovala s tým, že sa za to nechce s nikým súdiť, aj keď by asi vyhrala. Nechce vraj množiť zlú energiu. Pri téme starostlivosti o pleť, ktorej bola venovaná akcia, sa zmienila o tom, čo odpísala jednej kritičke na jej instagramovom profile.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Tá ju po tom, ako propagovala doplnky stravy na zdravú pleť, vysmiala s tým, že nemá nárok niečo odorúčať pre prirodzenú krásu: "Našťastie vieme, že ste po plastike." Dara jej to vrátila vo vysvetlení, že na vlastnostiach jej pleti sa nič nezmenilo: "Je treba zvoliť spôsob protiargumentácie tzv. polopate. Moja drahá. Vaše obavy vysvetlím jednoduchým príkladom: To je ako myslieť si, že po zúžení sa z menčestrových nohavíc stanú saténové. Materiál, s ktorým pracujeme, zostáva nezmenený. Tak ešte raz: Moja zdravá pleť je určená stravou, správnymi doplnkami výživy, pohybom, mojou konzistenciou a disciplínou pri udržovaní sa. Takže žiadne ‘drby‘, ako píšete, ani facelift to nezvládne. To je bonus, pridaná hodnota. A všetko pohromade mi to pripadá ako dobrý mix." Je zjavné, že Daru kritika a asi najmä nepochopenie toho, čo je facelift, vytáča. Ale či ma zmysel s tým bojovať je druhá vec...

Najčítanejšie