Skoro jasno
17°
Bratislava
Kvetoslava
24.10.2024
Bábo s krásnym menom je na svete! Gratulácia, Bezdedovci!
Zdielať na
Hudba

Bábo s krásnym menom je na svete! Gratulácia, Bezdedovci!

Archívna reportáž

Tomáš mal profesne všelijaké plány, teraz je ale na prvom mieste rodina

Šťastie má rôzne podoby, pre speváka Tomáša Bezdedu (38) má teraz zaiste tú, že sa stal po druhýkrát otcom zdravého dieťatka. Iba vlani koncom júna prišiel na svet jeho prvý syn Jakub a len čo urobil svoje prvé krôčiky, už aj má bračeka. Je to chlap ako buk, pri narodení vážil 3810g a meral 51cm. Pomenovali ho Eliáš.

​Akoby chcel Tomáš Bezdeda ešte pred štyridsiatkou rýchlo stíhať to, čo azda najviac napĺňa život človeka a dáva mu zmysel - byť rodičom. Len vlani privítal na svete spolu s jeho manželkou Ivanou (24) ich prvého syna Jakuba a už k nemu pribudol aj druhý, Eliáš. V našich končinách sa toto meno nevyskytuje často, má hebrejský pôvod a znamená "môj Boh". Nositelia tohto mena sú vraj činorodí, zodpovední, láskaví a tiež aj inteligentní. Neboja sa vrhnúť ani do problémov, ktoré sa druhým zdajú neriešiteľné a niet pochýb, že by boli Bezdedovci radi, ak by sa taká pekná charakteristika aj naplnila.

Pre šťastných rodičov je momentálne ale najdôležitejšie iste to, že sa narodil zdravý. Nadšený dvojnásobný otecko Tomáš Bezdeda, ktorý bol pri pôrode, oznámil z pôrodnice: "Vow kamaráti, som tak dojatý a zaľúbený do nich. Vitaj Eliáš, doma ťa čaká braček a maminka sa nevie na teba vynadívať… Nedá sa to opísať, vow, asi si dám aj pohár dobrej whiskey a možno aj dva." K tomuto oznamu zdieľal na sociálnej sieti aj fotografiu, na ktorej sa túli k ešte po pôrode unavenej partnerke, na ktorej leží ich v deke zabalený poklad. Hrdá mamička  predstavila na sociálnej sieti druhého synčeka len krátko: "A zrazu sme štyria. Eliáško Bezdeda."

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Bezdeda (@tomas_bezdeda)

Novinu o tom, že čakajú druhého syna, oznámili rodičia na oslave 1. narodenín Jakuba. "BabyBoy č. 1 oslavuje 1 rok. A BabyBoy č. 2 je na ceste," stálo čierne na bielom pri fotkách z oslavy, kde vidieť Ivanine zaguľatené bruško. Tomáš sa prihovoril synovi: "Jakubko náš, všetko najlepšie k tvojim 1. prvým narodeninám. Verím, že sa ti darček bude páčiť a budete si s bračekom rozumieť…" Hoci je teraz už pomerne skúsený otec, po narodení Jakuba bol Tomáš trochu vykoľajený. "Je to prvé dieťa, tak to je šok ako keď spadne meteorit. Ty sa teraz na ten meteorit pozeráš, že čo s ním ideš robiť, veď to plače, žije, každé dve-tri hodiny je hore…," priznal s tým, že obdivuje ženy "ako všetko dokážu zosúladiť, upratať logistiku a na všetko si nájsť čas". Má aj rešpekt pred ženami za to, čo si vytrpia pri pôrode a niet pochýb, že si aj za to svoju milovaná manželku veľmi váži.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Bezdeda (@tomas_bezdeda)

Najčítanejšie