Jasno
17°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Britney Spears sa opäť vydala?! TOTO má byť láska jej života!
Zdielať na
Hudba

Britney Spears sa opäť vydala?! TOTO má byť láska jej života!

Archívna reportáž

Odkedy Britney opäť nadobudla svojprávnosť, budí jej správanie znepokojenie, či to bolo dobré rozhodnutie

Slávna americká speváčka Britney Spears neprestáva budiť záujem. Žiaľ, nie speváckymi výkonmi, ale svojím správaním, keď majú mnohí pochybnosti o jej duševnom zdraví. Jej aktuálne video, ktoré zverejnila na sociálnej sieti, k tomu opäť prispelo, hoci jeho odkaz možno brať ako pozitívny. Britney sa totiž vydala za osobu, ktorú má azda každý najradšej...

​Britney Spears sa v najnovšom videjku ukázala v závoji a bielom negližé imitujúcom svadobné šaty a všetkých poriadne šokovala správou, že sa opäť vydala. Zároveň ale uznala, že sa to môže zdať byť "trápne" alebo "hlúpe", a je to "najbrilantnejšia vec", akú kedy urobila. Po jej boku totiž v prípade tohto "manželstva" nestojí žiadny muž.

Britney mala naposledy vzťah so Samom Asgharim, ktorý sa zosobášil v roku 2022 po šiestich rokoch randenia, no už po niečo viac ako roku manželstva sa rozhodol po rozvod. Jeho dôvodom mali byť "neprekonateľné rozdiely", o Spearsovej a ich vzťahu však naďalej hovoril s láskou a neľutuje to. "Oslavujte minulosť. Tak sa na to pozerám ja," dodal a zdá sa, že sa minulý rok rozviedli skutočne  v pomerne dobrom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Britney už minulosť oslávila a teraz oslavuje svoju novú budúcnosť s človekom, ktorého má azda každý najradšej. "Deň, keď som sa vydala za seba samú..," napísala k videu v bielom. Hoci na Instagrame vypla možnosť komentovania, na sieti X sa rozhoreli debaty fanúšikov. Niektorí to skutočne považovali za trápne a prejav jej duševnej nevyrovnanosti, no mnohí jej rozhodnutie vyzdvihli. "Som z celého srdca za takýto pohľad na život," napísal jeden z jej fanúšikov. "Je to veľmi posilňujúce, toto budú sledovať milióny ľudí po celom svete," zhodnotil ďalší s tým, že uvedomenie si seba samého a lásky k sebe je cestou, ako mať rád aj ostatných. Kiežby Britney skutočne našla toľko lásky k sebe, aby sa dokázala "normálne" vrátiť do života.

Najčítanejšie