Jasno
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Rolins a Nedvěd krátko pred sťahovaním! Vila určí aj budúcnosť Darinej dcéry!
Zdielať na
Hudba

Rolins a Nedvěd krátko pred sťahovaním! Vila určí aj budúcnosť Darinej dcéry!

Archívna reportáž

Vo vzťahu speváčky Dary Rolins (51) a futbalistu Pavla Nedvěda (52) nastáva ďalší posun. Onedlho sa ukončí stavba ich niekoľkomiliónového domu v Arole pri talianskom jazere Lago Maggiore, kam sa chystajú spolu nasťahovať a práve toto nádherné miesto má byť ich hlavným sídlom. Dara sa už veľmi teší na zariaďovanie, aj na zmenu, ktorá ju čaká. Aktuálne sa obaja prišli pozrieť v akom stave sa stavba nachádza a zdá sa, že sú spokojní.

​Po dvoch rokoch od kúpy pozemku v malebnom prostredí jazera Lago Maggiore sa na ňom už hrdo vypína aj takmer dokončená stavba moderného luxusného domu. S výhľadom z jeho strechy  sa Dara vo videu pochválila na jej instagramovom profile. Jazero Lago Maggiore je jedným zo slávnej trojice, do ktorej patrí aj Lago di Garda a Lago di Como, ktoré vďaka uchvacujúcemu pohľadu na Alpy a stredomorskej klíme obľubujú aj mnohé svetové celebrity. Jazerá sa nachádzajú v blízkosti Milána a z Lago Maggiore nie je ďaleko ani do Turína, kde roky pôsobil v slávnom futbalovom klube Juventus Pavel Nedvěd.

Už vlani v novembri zdieľala Dara Rolins na Instagrame veľkú radosť, keď prišla skontrolovať stavbu. "Stavia sa na skale, takže budeme mať vlastne orlie hniezdo," konštatovala s hrdosťou. Skala však stavbárom značne komplikovala a zdržiavala práce. Architekt projektu Roberto Manzetti zverejnil na jeho stránkach vizualizáciu tohto moderne poňatého domu s bazénom. "Na plochej streche prvého poschodia budú fotovoltaické panely, aby bol celý dom ekologicky udržateľný," informoval. Mestečko Arolo je na slnečnej strane jazera. Hlavná časť domu je vysoká cez dve podlažia, medzipodlažie má fungovať ako terasa so syntetickou zeleňou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Len samotný pozemok mal stáť dvojicu milión eur, stavba a zariaďovanie domu iste ďalších niekoľko miliónov. Pozemok si spolu kúpili aj v Šáreckom údolí v Prahe, ale tam sa so stavbou veľmi neponáhľajú. Napokon, aj v Prahe vlastní Dara veľký dom. Zrejme sa tam ale neplánuje po dostavbe domu na Lago Maggiore zdržiavať, čomu nasvedčuje aj to, že jej šestnásťročná dcéra Laura sa chystá pokračovať v štúdiu v zahraničí. "O chvíľu bude zvažovať prestup na školu a určite by chcela študovať v cudzine. Tým, že staviame dom na Lago Maggiore, je celkom pravdepodobné, že pôjde študovať tým smerom," prezradila Rolins pre eXtra.cz, že vila pri jazere zrejme určí aj Laurinu budúcnosť.

Takto bude vila vyzerať už o pár mesiacov:

FB/ Roberto Manzzeti Architetto

Najčítanejšie