Zatiahnuté
15°
Bratislava
Hedviga
17.10.2024
Otrasné vyhrážky smrťou novinárke za TOTO?! Diddymu pribúdajú škaredé obvinenia!
Zdielať na
Hudba

Otrasné vyhrážky smrťou novinárke za TOTO?! Diddymu pribúdajú škaredé obvinenia!

Archívna reportáž

Medzi obvineniami voči raperovi a producentovi Seanovi "Diddymu" Combsovi (54) sa objavilo ďalšie od bývalej šéfredaktorky magazínu Vibe, Danyel Smith (59). Spomína na incident s ním, keď nechcela vyhovieť jeho požiadavke a údajne sa jej preto vyhrážal smrťou. Musela pred ním dokonca utiecť z kancelárie do bezpečia. Neskôr zistila, že odtiaľ zmizli servery.

​Otrasný obraz o praktikách vplyvného hudobného producenta a rapera Seana "Diddyho" Combsa vytvára čoraz väčšie množstvo obvinení zo strany obetí jeho údajného násilia. Už vlani v novembri na neho podala žalobu jeho expriateľka "Cassie" Ventura za znásilňovanie, drogy a fyzické útoky. Neskôr odvysielala stanica CNN zábery z hotelovej bezpečnostnej kamery, kde ju Combs mlátil na chodbe. Odvtedy sa spustila lavína ďalších obvinení. V The New York Times zverejnili ešte v júli esej bývalej šéfredaktorky The Vibe Danyel Smith o jej šokujúcom zážitku z roku 1997.

Po tom, čo s Diddym nafotili sériu fotografií na obálku, sa u nej telefonicky dožadoval kontroly vybraných záberov ešte pred zverejnením. Ona mu odmietla vyhovieť, lebo to bolo v rozpore s ich redakčnou politikou. Dopočula sa, že plánoval prísť do redakčnej kancelárie, aby ju prinútil vybrať inú fotku, ak sa mu nebude páčiť tá, ktorá bola určená na zverejnenie. Keď sa objavil v budove, podarilo sa jej vykradnúť zadnými dverami, nastúpiť do taxíka a zmiznúť domov. Nasledujúci deň jej však Combs zavolal s rovnakou požiadavkou a mal sa jej pritom vyhrážať dokonca aj takými ostrými slovami, ako že ju nájdu "mŕtvu v kufri auta". Ohradila sa a trvala na tom, aby sa jej prestal vyhrážať, na čo sa mal len "hrozivo zasmiať".

instagram/DS

​Po telefonáte sa Smith obrátila na svojho právnika. "Do dvoch hodín sa Combs ospravedlnil faxom," uviedla. Avšak keď prišla ráno do kancelárie, zistila, že zmizlo "pár serverov". Hovorilo sa, že niekto tam vpustil ľudí od Diddyho. "Už bol takmer čas na odoslanie stránok do tlačiarne a všetky boli uložené na týchto serveroch. Všetky stránky s reklamnými partnermi, ktoré zaplatili klienti. Všetko bolo preč," dodala. Stránky však, našťastie, uložil na samostatný disk aj ich umelecký riaditeľ. Diddy v tomto prípade nedosiahol svojho, no o jeho charaktere ostalo nelichotivé svedectvo, ktoré mu teraz v súdnom procese rozhodne nepomôže.

Najčítanejšie