Oblačno
18°
Bratislava
Valentína
11.10.2024
Teraz budem hovoriť ja! Ozvala sa Diddyho matka, TOTO hovorí o otrasných obvineniach voči jej synovi!
Zdielať na
Hudba

Teraz budem hovoriť ja! Ozvala sa Diddyho matka, TOTO hovorí o otrasných obvineniach voči jej synovi!

Archívna reportáž

Zatknutie Seana "Diddyho" Combsa (54) na základe vážnych obvinení z obchodovania so sexom, vydierania, znásilňovania, nútenia do prostitúcie a ďalšími prečinmi vyvolalo zdesenie. Aj keď to údajne bolo v Hollywoode roky verejné tajomstvo, nikto to oficiálne neriešil. Na obranu svojho syna teraz vystúpila jeho matka Janice Small Combs (83). Stála po jeho boku od začiatku jeho kariéry a vždy ho maximálne podporovala, čo jej on štedro oplácal, vrátane miliónových darov.

​Na život hudobníka Seana "Diddyho" Combsa mala nemalý vplyv jeho matka Janice Small Combs. On sám tvrdí, že sa povahou podal na otca, ktorý zomrel ešte v jeho ranej mladosti. Janice dbala na Seanovo vzdelanie a kvôli tomu sa presťahovali z newyorského Harlemu do Mount Vernonu neďaleko Washingtonu, kde navštevoval čisto chlapčenskú katolícku školu a neskôr študoval na súkromnej Howard University vo Washingtone. Odtiaľ však odišiel, aby sa venoval  kariére v hudobnom biznise, v čom ho matka podporila.

Celé vyjadrenie Diddyho matky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Figgers Law (@figgerslaw)

Hudobník matke nakupoval domy, firmy, drahé autá, zasypával ju peniazmi. Ona mala mať na neho vo všetkom veľký vplyv, dokonca aj vo výbere partneriek. Veľmi blízky vzťah mala najmä s už zosnulou Kim Porter, s ktorou má Diddy syna a dcéry dvojičky, ktoré sa narodili v rovnaký deň ako ona. V tom čase sa mu ale narodila aj dcéra s inou partnerkou a Kim sa s ním preto rozišla. Zostali však naďalej v priateľskom vzťahu. Napriek tomuto a mnohým iným vážnym obvineniam bojuje za Diddyho mama ako levica.

Diddy ide do protiútoku, najnovšie sa rozhodli jeho právnici zaútočiť na vládu:

"Je srdcervúce vidieť môjho syna súdeného nie za pravdu, ale za príbeh vytvorený z klamstiev," uviedla vo svojom vyhlásení na sociálnej sieti. "Vydávať svedectvo o tom, čo vyzerá ako verejné lynčovanie môjho syna predtým, ako mal príležitosť dokázať svoju nevinu, je pre mňa bolesť príliš neznesiteľná na to, aby sa dala vyjadriť slovami," pokračovala. "Môj syn nie je to vykresľované monštrum a zaslúži si šancu povedať svoju pravdu. Modlím sa, aby bol oslobodený a mohol znovu získať svoju česť. Dúfam, že budem nažive, kým sa dočká spravodlivosti," uzavrela svoj príspevok. Stovky obetí jeho zvrhlých párty, násilného správania, ktoré je minimálne v prípade jeho bývalej priateľky zachytené aj na videu, s ňou však rozhodne nesúhlasia. Či už je Diddy reálne vinný v každom bode obžaloby alebo nie, isté je, že bez vetra sa ani lístok nepohne a svedectiev je už priveľa, aby bolo zjavné, že to nie je "mamin dobrý chlapec".

Diddy by dal mame aj modré z neba, takto oslávili jej narodeniny:

Najčítanejšie