Zatiahnuté
10°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Do tretice..! Hviezdny muzikant sa oženil s o 28 rokov mladšou blondínkou!
Zdielať na

Do tretice..! Hviezdny muzikant sa oženil s o 28 rokov mladšou blondínkou!

Archívna reportáž

Láska nepozná prekážky, ako sa opäť ukázalo. Ani vysoký vek nebol pre Björna Ulvaeusa (79) zo slávnej skupiny ABBA prekážkou, aby sa oženil aj po tretíkrát. Za manželku pojal až o 28 rokov mladšiu Christinu Sas (51), ktorá pochádza z Dánska. Zrejme aj preto zvolili za miesto ich sobáša Kodaň. Ako svoju priateľku ju Björn oficiálne predstavil pred dvomi rokmi na premiére jeho nového muzikálu Pippi v cirkuse v Štokholme. Krátko predtým sa rozviedol s jeho druhou manželkou Lenou (76).

​​Keď sa Björn Ulvaeus pred dvomi rokmi po vyše štyridsiatich rokoch rozišiel s jeho druhou manželkou Lenou, nemálo svojich fanúšikov prekvapil. Iba krátko predtým si totiž pochvaľoval, ako im to spolu klape aj v sexe, no zrejme urobil svoje covid, kvôli ktorému sa izolovali na súkromnom ostrove Vågaskär pri Štokholme. Ako osvieženie privítal potom aktivity v rámci vydania nového albumu ABBA Voyage v nemeckom Norimbergu, kde stretol Christinu Sas, produkčnú manažérku vydavateľstva Universal, ktoré album vydalo. Potom spolu tajne odleteli do Londýna na vystúpenie ABBY s Voyage.

Sympatická blondína učarovala Björnovi zrejme natoľko, že sa s ňou po dvoch rokoch známosti rozhodol uzavrieť uplynulý víkend aj manželstvo. V Kodani za účasti rodiny a najbližších priateľov ich sobáš celebrovala známa dánsko-britská moderátorka, herečka a aktivistka za práva žien Sandi Toksvig. Vo svojom instagramovom príspevku zdieľal Alvaeus pár fotografií z tohto obradu, kde Sandi Toksvig úraduje v červenom rúchu, on má na sebe klasický oblek a nevesta Sas úžasné šaty v jemne zelenkavom tóne, ktoré jej mimoriadne pristali.

S novým albumom veľa vody nenamútili:

​Ulveaus nezabudol vo svojom príspevku poďakovať ako Toksvig, tak aj dánskej speváčke Anne Linnet a tiež dánskej speváčke Kayea Brüel za ich veľkorysosť, že ich svadobný deň "urobili výnimočným." Hudobník z legendárnej skupiny ABBA má s prvou manželkou Anettou Fältskog, speváčkou z ABBA, dcéru Lindu Elin (49) a syna Petra Christiana (44) a s druhou manželkou Lenou Kallersio dve dcéry, Emmu (42) a Annu (38). Nie je ale známe, či sa zúčastnili na otcovej tretej svadbe. Ulveaus sa vďaka tvorbe nielen pre ABBU zaradil medzi multimilionárov, a aj keď sa musel po rozvode s Lenou  rozdeliť o polovicu toho, čo získal počas ich manželstva, iste nebude trieť biedu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Björn Ulvaeus (@bjornulvaeus)

Najčítanejšie