Zatiahnuté
Bratislava
Levoslav
2.10.2024
Ten sa vedel oženiť! Českého speváka zahŕňa jeho manžel luxusom!
Zdielať na

Ten sa vedel oženiť! Českého speváka zahŕňa jeho manžel luxusom!

Zdroj: Instagram/MP

Nedá sa prehliadnuť, že český herec a spevák Milan Peroutka (34) nosí tie najzvučnejšie značky, doplnky a aktuálne aj drahé briliantové prstienky. Prezradil, že ich dostal od svojho "manžela" Dominika Roubínka (26), s ktorým vlani na matrike uzavreli registrované partnerstvo a potom nasledovala aj svadba. Inak drahé kamene nenosí, ale kvôli priateľovi sa učí mať k nim vzťah. Ten vraj šperky miluje a rád ich vidí aj na ňom.

​Pre mnohé fanúšičky Milana Peroutku bolo šokom a sklamaním, keď sa tento niekdajší priateľ viacerých šoubizových kolegýň vlani priznal ku vzťahu s Dominikom Roubínkom, s ktorým uzavreli aj registrované partnerstvo. Odkedy sú spolu, vidieť na ňom zmenu imidžu, keď sa spoločne vyberú na nejaké spoločenské podujatie. Ich outfity sú veľmi kreatívne a pre mužov neobvyklé. Ako doplnok majú neraz na sebe drahé šperky. "Vždy premýšľame nad tým, ako vyšperkovať ten outfit," tvrdí Peroutka, ktorý sa ukázal na týždňoch klenotov známej talianskej značky.

Nosenie jagavých šperky je vraj zámer. "Snažíme sa ukázať, že to nie je záležitosť len žien," vysvetľuje, pričom si hrdlo obtočil hrubou reťazou s takmer šiestimi tisícmi diamantov, ktorú bolo vidieť aj na krku JLo v jednom jej klipe. V klenotníctve na Pařížskej ulici v Prahe tento šperk ponúkajú za 8 miliónov korún. Po vyskúšaní ju preto radšej vrátil do vitrínky. "Šperky mám vždy požičané. Je to taký zaujímavý údel. Vezmem si ich do spoločnosti a potom ich hneď vrátim," povedal s tým, že má na ne špeciálny malý kufrík a v hoteloch ich ukladá do sejfu. "Je v tom záväzok. Krádeže sa asi trochu bojím, ale radšej nad tým nepremýšľam," konštatoval.

Vypočujte si jednu z Milanových piesní:

Ako sa ale priznal, donedávna šperkom pozornosť nevenoval. "Učím sa mať k šperkom nejaký vzťah aj skrz Domča, ktorý ich miluje. Má rád aj históriu a vývoj toho designu," dodáva. Dominik si môže šperky dovoliť, jeho mama je multimilionárka, známa aj ako "Pani McDonald", keďže prevádzkuje v rámci franšízy niekoľko podnikov tohto reťazca rýchleho občerstvenia. Milan má od neho snubný aj zásnubný prsteň s briliantami, ktoré si takmer nikdy z rúk dolu nedáva, hoci predtým prstene nenosil. Sú pre neho veľmi symbolické. "Mám z toho blbý pocit, keď ich odložím," zveril sa a priznal, že raz vo fitku spanikáril, keď nevedel, kde ich má. Skrátka, Milanovi sa splnilo to, o čom sníva nejedna žena - dostáva od muža drahé dary a diamanty!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Milan Peroutka (@milanperoutka)

Najčítanejšie