Jasno
12°
Bratislava
Michal, Michaela
29.9.2024
Speváčka šokovala SVADBOU! Len pred mesiacom vyvoleného ukázala svetu a už sú "svoji"!
Zdielať na

Speváčka šokovala SVADBOU! Len pred mesiacom vyvoleného ukázala svetu a už sú "svoji"!

Archívna reportáž

Lana už má po boku manžela, azda sa jej stalkeri budú vyhýbať

Po niekoľkých vzťahoch prevažne s mužmi zo šoubiznisu si hviezdna speváčka Lana Del Rey (39) prekvapivo vybrala za manžela celkom neznámeho chlapíka mimo celebritných sfér, Jeremyho Dufrenea (49). Sobáš uzavreli v zátoke v oblasti Des Allemandes, v ktorej sa nachádza divoká príroda s množstvom močiarov s aligátormi a viac ako 300 druhmi vtákov. Jeremy je kapitán lode, s ktorou tam sprevádza turistov. Spoznali sa počas plavby ešte v roku 2019.

​Ešte minulý rok spájali americkú speváčku Lanu Del Rey s hudobníkom Jackom Donoghueom zo skupiny Salem. oznámili sa začiatkom roku 2022 a bolo ich spolu vídať na rôznych akciách. Vlani však Lana zdieľala na Valentína na Instagrame fotku s kyticou zrejme od Jacka s popiskom: "Je to vec lásky a nenávisti." Nie je známe, kedy sa dvojica prestala stretávať. Až v auguste tohto roku sa začali šíriť reči o jej randení s Jeremym Dufreyom. Objavili sa spolu na festivale Reading & Leeds vo Veľkej Británii a držali sa za ruky. Krátko na to sa spolu 7. septembra zúčastnili svadby modelky Karen Elson s producentom Lee Fosterom v New Yorku.

Lana a jej manžel ešte pred 5 rokmi, keď sa zoznámili:

Facebook/JD

Tú svoju mala Lana s Jeremym 26. septembra v Des Allemandes v štáte Louisiana v zátoke, kde ženích ako kapitán lode brázdi s turistami močiare plné aligátorov. Pri jednej plavbe sa tam pred piatimi rokmi zoznámili. Nevesta Lana bola na svadbe v dlhých bielych romantických šatách s volánmi. Uličkou k oltáru ju sprevádzal jej otec Robert Grant a prítomní boli aj jej dvaja súrodenci. Žiadosť o sobáš podal pár iba tri dni predtým. Pre nevestu je to prvé manželstvo, ženích bol už raz ženatý a má tri deti. Fotky zo svadby si môžete pozrieť TU.

Pripomeňte si jeden z najväčších hitov speváčky:

Predtým ako sa Jeremy zamestnal ako kapitán airboatu, pracoval v chemickom závode a živil sa aj lovom kreviet. "Prvýkrát sa stretli pred niekoľkými rokmi a potom sa znova spojili začiatkom tohto roka," uviedol zdroj pre People. "Bol to taký búrlivý románik, ale blízki priatelia Lany verili, že sa vydá. Jeremy je iný ako muži, ktorých Lana stretáva vo svete šoubiznisu. Je to skvelý chlap. Je šarmantný a charizmatický na južanský spôsob, veľký džentlmen a k Lane sa správa naozaj dobre. Je to stará duša," zdôvodnil zdroj veľmi presvedčivo jej rozhodnutie zviazať s Dufreneom oficiálne svoj život. Azda to bola dobrá voľba a vzťah im vydrží.

Lana na sociálnych sieťach mlčí, naposledy sa pochválila článkom o jej otcovi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LANA DEL REY (@honeymoon)

Pred 5 rokmi sa zoznámili, netušiac, že sa raz vezmú:

Najčítanejšie