Polojasno
15°
Bratislava
Ľuboš, Ľubor
24.9.2024
Radikálna zmena! Matušova mladučká manželka sa predviedla v novej podobe!
Zdielať na

Radikálna zmena! Matušova mladučká manželka sa predviedla v novej podobe!

Zdroj: Instagram/LM

Medzi pozvanými hosťami na narodeninovú párty hudobného bossa Františka Janečka (80) nechýbali ani manželia Bohuš Matuš (51) a Lucie Matušová (21). Tá už z roztopašnej pubertiačky, čo bola v dobe, keď sa dali dokopy, dospela v krásnu mladú ženu. Svoju pôvodnú hnedú farbu vlasov zmenila pred časom na platinový blond, ale na párty Janečka zažiarila v celkom inej farbe vlasov.

​Na svoju mladú manželku je spevák Bohuš Matuš očividne hrdý. Z plachého dievčaťa dozrela na sebavedomú ženu, ktorá vie, ako na seba upútať pozornosť. Veľmi ju pred časom zvýraznila zmena farby vlasov na blond, bola neprehliadnuteľná a jej manžel netajil nadšenie. Keď ale prišli pred pár dňami na narodeninovú párty k osemdesiatke Františka Janečka, zaujala v novou odvážnou farbou vlasov v hrdzavom odtieni, v dlhých červených večerných šatách. Fotky si môžete pozrieť TU.

Párty sa konala ako tradične na terase hotela neďaleko Bertramky, známej vily Karla Gotta. Prišli azda všetci z českého šoubiznisu, s darom sa ukázali aj Matušovci. Najväčšiu pozornosť zmenila červenovláska Lucie, ktorá pre Super.cz povedala: "Bola to taká náhoda, keď sme si s mojím kaderníkom povedali, že by to chcelo niečo nové. Tak sme šli do experimentu a som celkom spokojná." Treba uznať, že jej hrdzavá farba svedčí aspoň tak, ako blond.

Vypočujte si jeden z mála rozhovorov s Matušovou:

Bolo pritom známe známe, že speváčke farbí vlasy jej manžel. Sebakriticky ale priznal, že ju nafarbil vždy "čudne" a od tejto záľuby už upustil. "Už farbím len sám sebe fúzy, no už musím raz týždne, pretože dosť šediviem. Nechcem vedľa Lucinky vyzerať ako jej dedko, ale aspoň ako otecko," poznamenal vtipne od manželky o 30 rokov starší spevák. Ona však namieta: "Bohuško vyzerá výborne, od svojej tridsiatky vôbec nestarne." On jej vrátil zamilovane kompliment slovami: "Ona je úžasná." Podporuje ju aj v speve a začali spolu s ňou nakrúcať videá s ich duetami. "Prvé už je na internete a zaujímavé je, že keď tam dám iba svoju pesničku, tak mám päťsto vzhliadnutí za mesiac, no s Lucinkou sto tisíc. Ale ja jej úspech prajem," poznamenal. Obaja sa pritom snažia čo najviac venovať svojej dcérke, no Bohuš priznáva, že je pre prácu často mimo domu.

Lucka bola posledný rok blond:

Najčítanejšie