Jasno
24°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Ženiť sa už nechcel, a predsa! Po 17 rokoch povedal Richard Müller opäť ÁNO!
Zdielať na

Ženiť sa už nechcel, a predsa! Po 17 rokoch povedal Richard Müller opäť ÁNO!

Archívna reportáž

Aj pre speváka Richarda Müllera (63) zjavne platí známe "nikdy nehovor nikdy". Čas už zrejme zahojil jeho sklamanie z rozvodu prvého manželstva so Soňou Müllerovou (62), s ktorou majú dve už dospelé deti. Po čase si našiel priateľku, no ženiť sa už veľmi nechcel. Názor ale zjavne zmenil a za manželku si minulý štvrtok vzal Vandu Wolfovú (53), ktorá stojí po jeho boku už 17 rokov.

​Ak by malo platiť, že dážď prináša novomanželom šťastie, tak nebesá ho minulý štvrtok nadelili ženíchovi Richardovi Müllerovi a neveste Vande Wolfovej neúrekom. Ich svadba sa konala na Morave neďaleko Znojma, v romantických priestoroch zámockého areálu a pozvali na ňu okolo sto hostí, informovala ako prvá Pluska.sk. Nechýbal na nej ani ich syn Marcus, ktorý má už 12 rokov. Otcovu svadbu si nenechala ujsť ani dcéra Ema (28), ktorá prišla s priateľom. S otcom sú si veľmi blízki a dobre vychádza aj s Vandou.

Nepochybne je čerstvo vydatá pani Vanda silná osobnosť, čo dokazujú nielen jej výnimočné výsledky v kariére, ale aj vytrvalosť, s akou odolávala rôznym náročným situáciám vo vzťahu s Richardom Müllerom. Rodáčka z Brna sa so spevákom prvýkrát stretla ako štrnásťročná, keď s ním robila rozhovor a on jej zahral na gitaru.  To, že patria k sebe, ale pochopili až po dvadsiatich rokoch, keď sa na jej popud stretli v New Yorku a počas ich veľmi dlhej prechádzky mestom sa stále mali o čom rozprávať. Vždy si vraj vyberala za partnerov umelcov a komplikované typy mužov, u Richarda našla v tomto smere dokonalú kombináciu.

Toto o sebe prezradil spevák pred rokom v šou Jana Krausa:

Okrem "veľkej charizmy a mužskej krásy" oceňuje aj jeho "vnútornú krehkosť". Ako sa priznáva, "dal mi pocit dôležitosti rodiny, domova, lásky, zázemia, zdieľania. Snažím sa stáť pri ňom". Táto úspešná manažérka veľkej firmy, ktorá sa stala v Česku aj Ženou roka, stála iste v značnej miere aj za tým, že sa Richard vrátil na pódiá po jeho vážnom zdravotnom stave, ktorý súvisí s maniodepresívnou psychózou. Urobila ho aj po tretíkrát otcom. Aj keď sa vyjadril pred rokmi, že svadbu neplánujú, keďže "bol už raz ženatý a nevyšlo to", evidentne názor zmenil. Obaja novomanželia majú po 17. rokoch už dostatočne skúseností na to, aby si navzájom verili, že im to vydrží navždy. Držíme palce.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Richard Autner (@richardautner)

Najčítanejšie