Jasno
25°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Bitka priamo na pódiu! Líder slávnej kapely napadol gitaristu!
Zdielať na

Bitka priamo na pódiu! Líder slávnej kapely napadol gitaristu!

Zdroj: youtube/screenshot

Poriadny šok zažili fanúšikovia slávnej americkej rockovej kapely Jane's Addiction na jej koncerte v Bostone. Líder Perry Farrell sa správal celý večer zvláštne, no v jednom momente došiel ku gitaristovi Daveovi Navarrovi a drsne do neho sotil. Ten chcel po prvotnom šoku zjavne úder opätovať, našťastie prišli na pódium ochrankári a muzikantov od seba oddelili.

Fanúšikovia prítomní na koncerte tvrdia, že napätie bolo zjavné počas viacerých piesní. Očití svedkovia tvrdia, že Farrell začal na Navarra kričať počas piesne Mountain Song a napätie sa ďalej stupňovalo, keď kapela hrala pieseň Three Days, až kým Farrell na konci piesne Ocean Days napokon zaútočil na Navarra aj fyzicky.

Zdalo sa, že Navarro bol úplne mimo a vôbec nechcel s bitkou prestať, museli ho držať a napokon odvliecť z pódia. Bol zjavne mimoriadne rozrušený. Svetlá na pódiu sa stlmili, takže diváci nemohli presne vidieť, čo sa odohráva. Zakrátko odišli z pódia všetci členovia kapely. O chvíľu neskôr sa Navarro, basgitarista Eric Avery a bubeník Stephen Perkins opäť zišli na pódiu, objali sa a zamávali davu. Bez slova odišli a koncert sa v tom momente predčasne skončil.

Kapela má do konca tohto mesiaca naplánované koncerty v rámci svojho prvého turné po 15 rokoch, ktoré je plánované až do polovice októbra, ale nie je jasné, či bude turné pokračovať aj po roztržke na pódiu. Fanúšikovia, ktorí v piatok večer písali na X, sa domnievajú, že kapela už zrejme navždy skončila. "Vyzerá to tak, že kapela sa už nedá dokopy. To bolo divoké. Deti, nech je to pre vás ponaučenie... neberte drogy a hnev vás bude zožierať zvnútra," trefne to okomentoval jeden z fanúšikov. Problémy sa začali už v New Yorku, keď v jednom momente Farrell dokonca pred publikom na Pier 17 priznal, že jeho hlas nie je v najlepšej kondícii. "Jednoducho zrazu nedokážem vylúdiť tóny," povedal, no vtedy ešte dúfali, že ďalší koncert bude lepší. Nebol, a zrejme už ani nebude.

Po koncerte v NY si ešte robili nádeje, že bude lepšie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jane’s Addiction (@janesaddiction)

Najčítanejšie