Zatiahnuté
18°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Zdrvujúca správa! Hviezdna speváčka priznala, že nemôže mať deti!
Zdielať na

Zdrvujúca správa! Hviezdna speváčka priznala, že nemôže mať deti!

Archívna reportáž

Hviezdna americká speváčka Selena Gomez (32) dosiahla už vo svojej mladosti všetko, čo sa dá predstaviť. Okrem slávy sa môže pochváliť aj tým, že patrí k najbohatším ženám sveta s majetkom 1,3 miliardy dolárov. V počte sledovateľov na Instagrame s číslom 424 miliónov nemá konkurenciu. Žiaľ, zdravie si ani ona za peniaze nekúpi. Podelila sa s mimoriadne bolestnou skutočnosťou.

​​Je to už rok, čo speváčka a herečka Selena Gomez randí s producentom a skladateľom Bennym Blancom. V máji Benny povedal v The Howard Stern Show, že každý deň premýšľa o tom, že bude mať so Selenou deti. "To je môj ďalší cieľ, zaškrtnúť si toto políčko," prehlásil. Ako sa ale teraz Gomez priznala pre Vanity Fair, žiaľ, nemôže vynosiť deti kvôli svojej vážnej diagnóze lupus. Je to nevyliečiteľné autoimunitné ochorenie, pri ktorej sa imunitný systém tela stáva hyperaktívnym a napáda normálne tkanivo svojho tela.

​V roku 2017 musela Selena dokonca podstúpiť v spojení s lupusom transplantáciu obličky, ktorú jej darovala jej kamarátka Francia Raisa. Vtedy sa aj dozvedela to, že kvôli svojím zdravotným problémom nebude môcť vynosiť a porodiť dieťa. Navyše musí brať aj lieky na tlmenie jej psychických problémov. "Žiaľ, mám veľa zdravotných problémov, ktoré by ohrozili môj život ako aj dieťaťa," konštatovala s tým, že ju to veľmi zarmútilo. "Takto som si to nepredstavovala," dodala pre Vanity Fair.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez)

Po nejakom čase už však Selena túto realitu prijala a začala zvažovať, že v budúcnosti zvolí náhradné materstvo alebo adopciu. Je vraj vďačná za túto možnosť môcť mať napriek všetkému geneticky vlastné deti. "Som už na tom oveľa lepšie. Považujem za požehnanie, že existujú úžasné ženy, ktoré sú ochotné podstúpiť náhradné materstvo. Spolu s adopciou sú to pre mňa obrovské možnosti," povedala Gomez na záver svojho príbehu o deťoch. Dá sa však povedať, že jedno "dieťa" už má, a to vlastnú kozmetickú značku, ktorá jej behom roka zarobila 400 miliónov dolárov. Spolu s jej aktivitami v šoubiznise jej to zabezpečilo majetok vo výške 1,3 miliardy dolárov. Jedného dňa si "kúpi" aj dieťa a azda bude skutočne šťastná. Jej expriateľovi Justinovi Bieberovi sa to už podarilo.

Najčítanejšie