Zatiahnuté
20°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Líder hviezdnej kapely šokoval svet! Priznal neveru, s milenkou má dieťa!
Zdielať na

Líder hviezdnej kapely šokoval svet! Priznal neveru, s milenkou má dieťa!

Zdroj: youtube/screenshot FF These Days

Patrí medzi najväčšie žijúce legendy nielen preto, že bol súčasťou kultovej kapely Nirvana, ale aj pre vlastný projekt Foo Fighters, no azda najmä pre svoju nesmierne sympatickú povahu. Hoci Dave Grohl (55) nepatrí medzi typických krásavcov, práve charizma a humor z neho robia atraktívneho muža. A ako je zjavné, vábeniu nedokáže celkom odolávať.

​Spevák a gitarista Dave Grohl sa v prekvapivom príspevku na sociálnej sieti priznal, že podviedol svoju manželku a že sa mu narodilo dokonca aj dieťa. "Nedávno som sa stal otcom dcérky, ktorá sa narodila mimo môjho manželstva. Plánujem byť jej milujúcim a podporujúcim rodičom. Milujem svoju manželku a svoje deti a robím všetko, čo je v mojich silách, aby som získal späť ich dôveru a zaslúžil si ich odpustenie. Sme vám vďační za vašu ohľaduplnosť voči všetkým zúčastneným deťom, pretože spoločne napredujeme," napísal muzikant.

Je zjavné, že z mimomanželskej aféry vzťah nebude a Dave chce zachrániť manželstvo. Grohl je od roku 2003 ženatý so 48-ročnou modelkou a televíznou producentkou Jordyn Blumovou, pričom pár má spolu tri dcéry, 18-ročnú Violet Maye, 15-ročnú Harper Willow a 10-ročnú Opheliu Saint.

Pripomeňte si najväčší hit kapely:

Hudobník a jeho manželka boli spolu pred niekoľkými mesiacmi na Wimbledone v Londýne a vyzerali spokojne. Otázne je, či až narodenie dcérky muzikanta donútilo ísť s pravdou von, alebo o afére manželka vedela už dávnejšie. V každom prípade nejde o prvý Grohlov prešľap. V rokoch 1994 až 1997 bol ženatý s fotografkou Jennifer Leigh Youngblood, neskôr priznal, že ju podvádzal. Či nájde pochopenie u Jordyn sa zrejme ešte len ukáže, nepochybne ich držia spolu ich tri dcéry.

Dave s manželkou a dcérami:

Najčítanejšie