Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Znovu sa dali dokopy! Rytmus a Dara Rolins poriadne prekvapili!
Zdielať na

Znovu sa dali dokopy! Rytmus a Dara Rolins poriadne prekvapili!

Archívna reportáž

Po Dare Rolins (51) a ďalších hviezdach sa rozhodol vystúpiť samostatne v pražskej O2 aréne Patrik Vrbovský, alias Rytmus (47). Ktovie, možno ho inšpirovala práve ona, prežili spolu 7 rokov, hoci sa to skončilo nepekným rozchodom. To je však už dávno za nimi a Patrik dokonca vlani vystúpil ako hosť na Darinom koncerte v O2 aréne. Na revanš teraz príde ona.

​Termín prvého samostatného koncertu Patrika "Rytmusa" Vrbovského v pražskej O2 aréne sa blíži. Nebudú na ňom chýbať ani hviezdni hostia, ktorých mená už zverejnil. "Všetci dobre vieme, že toto bude dosiaľ najväčšia oslava mojej kariéry a mojich hitov. Dáva teda zmysel, aby sa tam objavili všetci, ktorí sú neodmysliteľnou súčasťou mojej hudobnej cesty. Jedným z týchto ľudí je aj Dara Rolins, s ktorou máme nesmrteľný hit Party DJ. Spája nás nielen tento song, ale tiež dlhá história, a preto je mi veľkou cťou, že bude súčasťou oslavy. Veľmi sa na to teším," ozrejmil Rytmus pre Super.cz pozadie tohto opätovného spojenia s expriateľkou.

Ďalším hosťom Rytmusa bude jeho kamarát a spoluzakladateľ Kontrafaktu Ego, teda Martin Straka, ako aj charizmatický Viktor Sheen a tiež kráľovná slovenského R´n´B, speváčka Tina. Nemôže chýbať ani spevák Igor Kmeťo. "Tento človek je neoddeliteľnou súčasťou môjho hudobného života. Bez neho by som nebol tam, kde som! To, čo sme spoločne vytvorili, bolo doslova prelomové," vyznal sa Patrik známemu spevákovi, s ktorým naspieval v roku 2014 spolu s jeho Kmeťobandom úspešnú pieseň s názvom Amen Savore.

K svojmu pražskému sólo koncertu Vrbovský tiež povedal pre Super.cz: "Teraz budem vystupovať sám, takže nebude žiadny sprievod. V celej tej veľkej hale to bude stáť len na mne. Bude to iné v tom, že ukážem svoje showmanstvo, prácu s dychom, hlasom, autenticitu, živelnosť a to, ako žijem hudbou. Prosto to celé bude o mne a našom prepojení s mojimi fanúšikmi. Stage a dramaturgia bude diametrálne odlišná než s Kontrafaktom, pretože celá moja sólová kariéra sa s Kontrafaktom nedá porovnávať". Rytmus totiž už v O2 aréne vystúpil vlani so skupinou Kontrafakt a koncert mal obrovský úspech. Prípravy na ten jeho vlastný 14. septembra sú v plnom prúde. K dispozícii má 120 ľudí, ale aj umelú inteligenciu na vizuálnu show a kvantum profíkov, ktorí sa postarajú o dokonalý zážitok.

Najčítanejšie