Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Takto sa to robí! Speváčka sa nebabrala s drzým návštevníkom, vykázala ho natvrdo z koncertu!
Zdielať na

Takto sa to robí! Speváčka sa nebabrala s drzým návštevníkom, vykázala ho natvrdo z koncertu!

Zdroj: youtube/screenshot

Na svojom vystúpení na festivale v Detroit Lakes v Minnesote ukázala country speváčka Carly Pearce (34) riadnu guráž. Na jedného nevychovaného návštevníka s drzou poznámkou zakričala, nech vypadne z jej koncertu a myslela to absolútne vážne. Počas toho, ako ho vyvádzala ochranka, mnohí návštevníci vyjadrili speváčke nahlas podporu.

​Aj keď nebýva zvykom, aby umelec počas svojho vystúpenia na pódiu vyháňal nejakého diváka, americká country speváčka Carly Pearce nezaváhala. Keď sa na svojom koncerte prihovorila fanúšikom s tým, že im povie niečo o sebe, ktosi zakričal "nikoho to nezaujíma". To ju poriadne rozčúlilo a spontánne z nej vyletelo: "Odveďte ho odtiaľto niekto. Nechcem, aby bol na mojej show!" A na dotyčného zakričala: "Vypadni z mojej show...!" Pridala k tomu aj zopár šťavnatých nadávok.

Po tom, ako za povzbudzovania divákov provokatér opustil priestory koncertu, sa Carly všetkým prihovorila: "Slová bolia. Toto ma zabolelo. To nebolo pekné. Buďte láskaví. Nehovorte zlé veci len preto, že chcete byť zlí. Nemyslite si, že to nebude mať následky. Nie je to láskavé. Nie je to správne. A nemyslím, že by mal byť na mojej show ten, kto bude so mnou takto hovoriť." Po týchto emotívnych slovách si na odľahčenie urobila žarty z reakcie jej otca. "Môj otec je práve tu a myslím, že dostane infarkt," oznámila so smiechom. "Je mi ľúto, ocko, ale aj ty by si musel odísť, ak by si sa tak vyjadroval," vysvetlila mu a potom už koncert pokračoval.

Takto Carly nejapnému fanúšikovi naložila:

Videá odtiaľ sa stali zakrátko virálnymi. Čoraz populárnejšia speváčka, ktorá získala aj Grammy a Country Music Award, neskôr vysvetľovala: "Toto je prvýkrát, čo som niekoho vyhnala z môjho vystúpenia. Toto ľudia robia stále, nie je to ojedinelé. Som už prosto unavená z toho, že sa bojím postaviť za seba. Ja si myslím, že ľudia spoznali moju novú stránku." Zatiaľ čo jej verejnosť prejavila pochopenie, niektorí jej kolegovia nesúhlasia s jej prudkou reakciou na poznámku, ktorá je vraj na koncertoch bežná. Tento argument sa ale nezdá byť najšťastnejší - prečo by sa malo niečo nepatričné ospravedlniť len preto, že sa to deje často..? Možno si po radikálnom kroku speváčky vstúpi do svedomia aspoň pár "hustých", no zato neslušných ľudí.

Najčítanejšie