Zatiahnuté, dážď
13°
Bratislava
Ľudomil
14.9.2024
Ohňostroj na koncerte sa nevydaril! Speváčka to schytala, v panike ušla z pódia!
Zdielať na

Ohňostroj na koncerte sa nevydaril! Speváčka to schytala, v panike ušla z pódia!

Zdroj: youtube/screenshot

Svoju raketovo stúpajúcu popularitu si nedávno naplno užívala americká speváčka Sabrina Carpenter (25) aj počas jej vystúpenia na hudobnom festivale Outside Lands v San Franciscu. Na záver však zažila riadny šok, keď sa spustila ako súčasť šou zábavná pyrotechnika. Zjavne nešlo všetko podľa plánov a speváčka s krikom bežala do zákulisia, kde ju dávali do poriadku.

​Na začiatku leta sa vychádzajúca spevácka hviezda Sabrina Carpenter s veľkou radosťou pripravovala na svoje vystúpenia na letných festivaloch. "Nemôžem sa dočkať, až si s vami všetkými čoskoro zaspievam," odkázala svojim fanúšikom na Instagrame v júni. Tento rok ovláda hudobné rebríčky so singlom Espresso a najnovšie aj so singlom Please, Please, Please. V 66-ročnej histórii Billboardu Hot 100 sa nestalo, aby niekto mal naraz dva hity v prvej trojke. Obidva hity sú aj na jej novom albume Short n' sweet (Malá a sladká). V septembri vystúpi na MTV Awards, kde zmá až 6 nominácií a 23. septembra odštartuje turné.

No veci sa mohli aj skomplikovať. Sabrina sa totiž len tak-tak vyhla vážnemu úrazu na záver svojho vystúpenia na hudobnom festivale v San Franciscu, čo mohlo jej plány narušiť. Počas záverečnej piesne tancovala, keď sa spustila pyrotechnika s ohňostrojom a zjavne ju zablúdený prúd iskier zasiahol do hrude. Speváčka s krikom utekala z pódia, potom sa obzrela a ešte raz skríkla "Ach môj bože!", pričom si zakryla ústa a išla do bezpečia v zákulisí. Video z incidentu sa stalo na sociálnych sieťach hneď virálnym, na čo jej fanúšikovia reagovali znepokojene. 

Najväčší hit speváčky ste iste zaregistrovali:

Našťastie, speváčka zakrátko potvrdila, že je v poriadku a plne sa sústredila na podporu jej nového albumu: "Vyrobili sme limitovanú edíciu vinylovej bonusovej skladby len pre vás, chlapci, so špeciálnou skladbou s názvom 'Needless to Say.' Predobjednaj, kým môžeš!" Medzi mnohými lajkmi sa objavil aj jeden od írskeho herca Barryho Keoghana (31). S tým ju spájajú už od decembra, keď ich videli spolu v LA. Na červenom koberci debutovali ako pár na májovom Met Gala. Keoghan hral aj v jej videu k piesni Please, Please, Please. Poslednú dobu sa šírili fámy o ich rozchode, ale zdá sa, že to nebude pravda a Sabrina má v tomto momente svoj život skutočne dokonalo nastavený.

Najčítanejšie