Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Zvláštne predčasná oslava narodenín Aničky Slováčkovej! TENTO darček od kamarátov dojíma k slzám!
Zdielať na

Zvláštne predčasná oslava narodenín Aničky Slováčkovej! TENTO darček od kamarátov dojíma k slzám!

Zdroj: Anicka Slovackova/Instagram

Na povery Anička Slováčková zrejme veľmi nedá, keď sa rozhodla svoje 29. narodeniny osláviť o dva týždne skôr. Je ale tiež možné, že sa chystala v čase narodenín niekam na dovolenku. Zhruba pred rokom sa jej začal rúcať svet, keď jej lekári zistili, že má opäť rakovinu, tentokrát na pľúcach. Našťastie sa rozhodla zabojovať a pokračovala v prípravách na jej veľký koncert spojený s krstom jej nového albumu s príznačným názvom Osudová, ktorý vyšiel perfektne. Je pre ňu dôležité, že má veľkú podporu v rodine a u priateľov. Ti všetci teraz nechýbali ani na oslave jej narodenín.

​To, aký je pre Aničku dôležitý domov, ako aj rodina a priatelia, možno vidieť aj na jej videoklipe k pesničke Pokoj, teda izba. Túto pieseň si vybrala z jej vlani vydaného albumu Osudová ako kľúčovú. Na začiatku videa je prázdna izba, ktorá sa postupne zapĺňala a zútulňovala obrazmi, kvetinami, darčekmi, prichádzali rodičia, brat a priatelia vrátane jej psíka Jindřišky. Aj na svoju tohtoročnú oslavu narodenín si vybrala miesto, kde od narodenia vyrastala, záhradu pri dome rodičov, ktorí na nej nechýbali, bol tam aj jej brat Felix a blízki priatelia.

Instagram/AS

"To je pravda, slávili sme u nás na Vinohradoch. Pôvodne to malo byť na našej chate v Českom raji, ale v tej dobe tam netiekla voda, tak sa to usporiadalo u nás na záhrade," vysvetľoval pre eXtra.cz Felix Slováček. "Nechýbala ani Dáda, Anička si pozvala kamarátov a kapelu, bolo to bezva, užili sme si to," dodal s dojatím. Slzy na krajíčku mal aj jeden z hostí, keď odpovedal, aké darčeky dostala oslávenkyňa. "Všetci vieme, že naša Anička potrebuje úplne iné než materiálne darčeky. Tak sme jej snáď dodali dosť energie na ten najťažší boj," odhalil ten najcennejší darček, ktorý jej nepochybne všetci úprimne želajú.

S oslavou sa neskôr pochválila na jej instagramovom profile aj samotná oslávenkyňa. "Ja som už tých 29 oslávila pred pár dňami… A i dnes si prajem to rovnaké, ako na oslave… Aby som okolo seba stále mala takto milujúcich ľudí, ako mám. A aby sme boli všetci v poriadku, v bezpečí a zdraví. Viem, že je to veľa, ale… budem si to priať aj k Vianociam a veriť, že to tak bude a je. Dvadsať osmička bola hustá jazda. Tak uvidíme, čo si pre mňa pripravila deviatka. Nikdy som oslavy narodenín nemala rada. A teraz som vlastne šťastná, že ich môžem sláviť," zverila sa Anička presne v deň svojich narodenín 22. augusta a pridala aj fotky z oslavy.

Najčítanejšie