Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Bieberovci sa stali rodičmi! Bábo dostalo rozkošné meno!
Zdielať na

Bieberovci sa stali rodičmi! Bábo dostalo rozkošné meno!

Archívna reportáž

Toľko sa špekulovalo o kríze v ich vzťahu, až to napokon popreli tým najdokonalejším spôsobom. Justin a Hailey Bieberovci sa stali rodičmi ich prvého dieťatka. So správou sa podelili so svetom v piatok večer, nie je známe kedy presne sa bábo narodilo.

​Hviezdny spevák zverejnil fotografiu malej nožičky svojho dieťatka, ktorú zrejme drží jeho manželka. "Vitaj doma," napísal pod príspevok. Prezradil, že dieťa sa volá Jack Blues Bieber a tak je zjavné, že trochu hudby zakomponoval aj do mena svojej prvorodenej. Treba ale uznať, že meno je poriadne mätúce, pôvodne totiž Hailey oznamovala, že čaká dcérku, no meno Jack je obvykle chlapčenské.

Justin Bieber/Instagram

Pár oznámil novinku o tehotenstve v máji, keď zdieľal fotografie z obnovenia manželského sľubu na Havaji. Dvadsaťsedemročná modelka vtedy ukázala bruško v bielych čipkovaných šatách. Svoj vzhľad doplnila čiernymi slnečnými okuliarmi a závojom, ako aj novým diamantovým prsteňom za 1,5 milióna dolárov od svojho manžela. Hoci dvojica vtedy neprezradila pohlavie svojho dieťaťa, fanúšikom neskôr prezradili, že Hailey čaká dcéru. Bývalá baletka ešte v máji svoju dcérku prezývala "cherry blossom", teda čerešňový kvet. Počas fotenia prezradila, že je v štvrtom mesiaci tehotenstva so svojou "malou fazuľkou".

Bieberovci čelili v covidovom období rôznym dlhotrvajúcim zdravotným problémom:

​S 30-ročným Justinom sa pôvodne zosobášili na newyorskom súde v septembri 2018. Nasledujúci rok si svadbu zopakovali s rodinou a priateľmi na obrade v Južnej Karolíne. Hailey ešte v máji 2023 priznala, že ju ako celebritu desilo mať deti. "Stačí, že ľudia hovoria veci o mojom manželovi alebo mojich priateľoch. Neviem si predstaviť, že by som musela čeliť ľuďom, ktorí hovoria veci o dieťati," podelila sa o trpké skúsenosti s hejtermi a prirodzené obavy. Zdá sa ale, že obavy úspešne prekonali a azda sa ich dieťa hlúpych rečí nedočká.

Najčítanejšie