Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Gottová tvrdí, že mladík je Karlov syn! Teraz sa k tomu tínedžer konečne vyjadril!
Zdielať na

Gottová tvrdí, že mladík je Karlov syn! Teraz sa k tomu tínedžer konečne vyjadril!

Zdroj: screenshot/expres.cz

Milostný život legendárneho českého speváka Karla Gotta (†80) je opradený rôznymi pikantériami. K jeho dlhoročným milenkám patrila aj Alice Kovácsová (58), s ktorou udržiaval priateľské kontakty aj po narodení jej dvoch detí. Najstaršia spevákova dcéra Dominika Gottová (51) ale tvrdí, že Alicin syn Hugo (15) je jej brat. Kovácsová to nikdy nepoprela ani nepotvrdila, no Hugo teraz celkom jasne naznačil, ako to je.

​K nedožitým 85. narodeninám svojho otca Karla Gotta zdieľala jeho prvorodená dcéra na prekvapenie mnohých fotografiu chlapca v puberte, ktorého mamou je bývalá otcova milenka Alice Kovácsová. "Tú fotku mi poslala kamarátka a ja som nadšená. Hugo rastie do krásy a mám z neho radosť. Dúfam, že sa s ním budem môcť čoskoro vidieť," okomentovala potenciálne rodinné vzťahy. O Hugovi sa Dominika zmienila už v roku 2021 v knihe Poslední roky s Karlem, ktorú napísala v spolupráci s publicistom Lubošom Procházkom. Otec jej vraj povedal krátko pred skonom, že je to jeho syn.

instagram/hatasovalenka

Záhadne na to zareagovala pre nemecký Bild aj samotná Alice. "Poznám výroky z knihy a rešpektujem, čo je tam napísané. Inak to nebudem komentovať," vyjadrila sa neurčito. Spoluautor spomínanej Dominikinej knihy o otcovi Luboš Procházka k otázke Huga uviedol, že "v ďalšom pokračovaní uvedieme podrobnosti". V tej prvej Dominika spomína, že bola spolu s otcom párkrát na návšteve doma u Alici a dvakrát tam videla aj Huga, ktorý sa podľa nej na Karla veľmi podobá. S tým, že ju Gott navštevuje, sa v roku 2018 pochválila aj Alica ich fotkou pri vianočnom stromčeku aj s jej dcérou Rozáliou Havelkovou (21).

Priateľstvom s Gottom sa Kovácsová rada pochválila, takto spieval u nej doma:

Reči o Gottovom otcovstve Huga sa ale musia iste dotýkať aj samotného dospievajúceho Huga Kovácsa, čo Dominika a Procházka zjavne veľmi nerešpektujú. Našťastie sa zdá, že si z toho veľa nerobí. V rozhovore pre iDnes.cz sa ho spýtali, v čom sa najviac rozumie so sestrou Rózou, ktorá je známa hudobníčka. "Hlavne v humore. Tiež spolu počúvame hudbu a máme toho veľa spoločného. Napríklad rodičov...," odpovedal, čím snáď dal dostatočne najavo, že aj jeho otcom je herec a hudobník Ondřej Havelka. Keď sa jeho sestry spýtali, prečo majú rozdielne priezviska, smiala sa, že si to rodičia spravodlivo rozdelili. Ako podotkla, zobrali sa ale až po Hugovom narodení. Hugo študuje klavír a bicie na Gymnáziu a Hudební škole hlavního města Prahy, tento talent ale mohol rovnako dobre zdediť po ktoromkoľvek potenciálnom otcovi.

Najčítanejšie