Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Má doma ročné dieťa, ale aj partnerskú krízu! Dominika vyrazila na rande s fešným europoslancom!
Zdielať na

Má doma ročné dieťa, ale aj partnerskú krízu! Dominika vyrazila na rande s fešným europoslancom!

Zdroj: Instagram/DM

Medzi najžiadanejších starých mládencov v Česku patrí zaiste aj čerstvý europoslanec Filip Turek (38). Mnohí obdivujú zbierku aut a štýl života tohto kontroverzného politika, ktorý si dopraje po každej stránke. O záujem žien iste núdzu nemá, no aktuálne sa objavil na večeri s influencerkou Dominikou Myslivcovou (29). Nie všetci mu jeho výber ale schvaľujú a vyjadrujú sa na jej adresu nelichotivo. Mama ročného chlapčeka pritom údajne prežíva krízu vo vzťahu s jeho otcom.

​Medzi ctiteľkami fešného europoslanca Filipa Turka iste nevyvolala nadšenie fotografia s textom, ktorú zdieľal na svojom instagramovom profile. Užíval si spoločnú večeru so známou influencerkou a speváčkou Dominikou Myslivcovou, čo aj s nadšením potvrdil: "V najkrajšej, najmilšej a najlepšej spoločnosti. Prajeme dobrú chuť." To už jasne naznačuje jeho vrelý vzťah k mame ročného Deriana, ktorá sa už dlhšie netají, že s partnerom Zdeňkom Chytilom prežíva krízu vo vzťahu. Ten chodí často do spoločnosti bez nej a celkom otvorene flirtuje s inými ženami.

Možno bola letná večera v reštaurácii na brehu Vltavy s výhľadom na osvetlenú Prahu s príťažlivým politikom tak trochu Myslivcovej výzva rozkokošenému otcovi jej syna. V každom prípade Filipovi Turkovi jej spoločnosť doprial kamarát Richard Chlad, známy multimilionár, ktorý sa nedávno oženil s dcérou Veroniky Kánskej, známej ako Blažena z trilógie Slunce, seno... od Zdeňka Trošku. "Skvelá spoločnosť! Dobre, že sme vám nerobili s Aničkou chrenov… tak zajtra!" odpísal Turkovi, z čoho sa dá usudzovať, že im pôvodne mali robiť s manželkou spoločnosť.

Instagram/FT

​V komentároch na sociálnej sieti sa začali medzi obdivovateľkami Turka špekulácie, či je to medzi ním a Dominikou vážne. Jedna z nich upozornila ostatné na jeho autobiografickú knihu Hranatá legenda. "Kto čítal knihu, vie, že s Myslivcovou sa poznajú už dlhé roky, takže nemusí byť prekvapený, že idú spolu na večeru," odkázala upokojujúc hystériu. To však neznamená, že sa v ich vzťahu niečo neposunulo ďalej, najmä keď to Dominike neklape s jej Zdeňkom. Filipa však jedna fanúšička varuje: "Utečte, pokiaľ ešte môžete." A mnohí s ňou súhlasia najmä v tom zmysle, že Dominika mala povesť zlatokopky. Čo je ale na tom pravdy vie len ona sama, na druhej strane, ak by to mužovi neprekážalo, ide v podstate o klasický obchodno-občiansky vzťah ponuky a dopytu.

Dominika a jej spevácky pokus:

Najčítanejšie