Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Rozchodom zronená česká speváčka sa ozvala fanúšikom, jej ex ale sype soľ do rán!
Zdielať na

Rozchodom zronená česká speváčka sa ozvala fanúšikom, jej ex ale sype soľ do rán!

Zdroj: Instagram/AK

Leto prinieslo na českej hudobnej scéne okrem množstva koncertov, festivalov a vystúpení aj zopár afér zo súkromia spevákov. Zatiaľ čo má spevák Mirai zranenú čelusť po tvrdej rane údajne od žiarlivého kolegu, speváčka Anna K. (59) má po rozchode s partnerom zranenú dušu. Je otázkou, ktoré zranenie bolí viac. Žiaľ, Annin expartner Tomáš Vartecký (54) jej aj naďalej jatrí rany.

​V ľudských životoch sa niekedy stávajú aj nepochopiteľné veci. Osud si chcel zrejme vyskúšať, čo všetko zvládne speváčka Anna K., keď musela dvakrát bojovať s rakovinou, kvôli čomu si nemohla naplniť ani svoju túžbu stať sa matkou. Zdalo sa, že ale mala šťastie aspoň na skvelého partnera Tomáša Varteckého, ktorý ju vo všetkom podržal, bol aj autorom nejednej z jej pesničiek. Tento rok na jar avizovala Anna K. dokonca svadbu po 27. rokoch ich vzťahu. Ako blesk z čistého neba prišla nedávno správa o ich rozchode.

V dlhom bolestnom príspevku okrem iného napísala: "Náš vzťah bol plný lásky, porozumenia a súnaležitosti, akú si len človek môže priať. Našu blízkosť ani nejde pomenovať, boli sme ako jeden. Sme zrastení ako siamské dvojčatá." Za posledné mesiace sa jej ale "otočil život opäť zo svetla do tmy", ako napísala. "Tomáš si vybral cestu, na ktorej už ho sprevádzať nemôžem..," naznačila, že niečo nebolo v poriadku, pričom sa hovorilo o jeho závislostiach. Zatiaľ, čo sa ona zjavne trápi bolesťou na duši, čo vyústilo aj do vyčerpania, pre ktoré zrušila dva koncerty, Tomáš sa chváli novou partnerkou. Po pár spoločných mesiach už odvážne tvrdí, že je to vraj tá pravá. Na sociálnej sieti priam provokačne zdieľa fotky, kde ju objíma, či bozkáva s veselými komentármi, čo je podľa mnohých úplne cez čiaru. Akékoľvek by boli dôvody rozchodu s Annou K., po toľkých spoločných rokoch by mohol prejaviť aspoň elementárnu úctu a empatiu, a to sa zjavne nedeje.

Len pred rokom vydali Anna a Tomáš pieseň o ich vzťahu:

Anna K. sa ale snaží spamätať a opäť vrátiť na pódiá. "Tento týždeň už vyrážame zas za vami. Nemôžem bez vás totiž fungovať. Už tento víkend sa uvidíme a verím, že nám spolu bude veľmi dobre ako vždy," odkázala svojim fanúšikom. Iste ale nebude pre ňu ľahké ísť sama novou cestou tesne pred šesťdesiatkou, ale snáď aj ona nájde "toho pravého". Tomáš aktuálne tiež oznámil, že vymenil všetkých členov svojej kapely Kurtizány z 25. avenue. "Chlapci sú skvelí, nová zostava Kurtizán je na svete!," teší sa, no aj tento krok sa zdá byť dôkazom toho, že s ním nie je všetko v poriadku. Údajne s ním pôvodní členovia odmietli hrať pre jeho závislosť od drog a alkoholu. Otázne je, či mu toto správanie prospeje, keď od seba odohnal ľudí, ktorí s ním prežili roky radostí aj strastí...

Instagram/AK

Najčítanejšie