Zatiahnuté
14°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Dvakrát zlomená čeľusť, zrušené koncerty... TOTO má byť dôvod útoku na českého speváka!
Zdielať na

Dvakrát zlomená čeľusť, zrušené koncerty... TOTO má byť dôvod útoku na českého speváka!

Archívna reportáž

Známe "za všetkým hľadaj ženu" sa s najväčšou pravdepodobnosťou vzťahuje aj na kauzu speváka Miraia (32) a jeho zranenej čeľuste. Na prípad je ale zjavne uvalené embargo, a tak si všetky dostupné informácie zdieľajú len jeho fanúšikovia cez sociálne siete. Niekedy sú to nezmyselné klebety, no špekulácie o tom, že útočníkom bol spevák Sebastian Navrátil (32), potvrdzuje aj režisér Jakub Wehrenberg. Dôvodom napadnutia Miraia mala byť Andrea Bezděková (30), bývalá Miss Česka z roku 2016, ktorá so Sebastianom už nejaký čas randí, no veľký záujem o ňu stále prejavuje aj Mirai.

​Ako dvaja kohúti na jednom smetisku sa javia byť kolegovia patriaci pod jedno hudobné vydavateľstvo a zároveň aj jeho najväčšie hviezdy so zhodným priezviskom Navrátil - Mirai a Sebastian. Zdá sa, že majú aj rovnaký vkus na ženy - naťahujú sa o missku Andreu Bezděkovú. S tou síce chodí Sebastian, ale Mirai si akosi nedá povedať a stále to skúša. To sa zrejme Sebastianovi nepáči, a keď videl počas koncertu hviezdneho speváka Sheerana, ako sa okolo jeho frajerky krúti jeho sok, ako amatérsky zápasník neustrážil hnev a dal mu "do držky".

Výsledok bol pre Miraia tristný - dvojnásobne zlomená čeľusť. Pokiaľ sa preukáže, že to bol Sebastian, a mal na ruke počas úderu dokonca tzv. boxer, považovaný v Česku za nedovolenú zbraň, hrozí mu prísny trest. Ale na výzvu polície so žiadosťou o svedectvo tohto incidentu sa zatiaľ neprihlásil nikto. Meno Sebastian Navrátil sa však objavilo v mnohých komentároch. Ale PR manažérka Tereza Burdová z hudobného vydavateľstva Universal Music na otázku Blesku odpovedala stručne: "Nemôžem to vyvrátiť, ani potvrdiť."

Mirai sa ukázal aj v jojkárskom Inkognite:

​Vzhľadom na výrazné finančné dopady po zrušení koncertov Miraia, vyznieva jej vyjadrenie trochu zvláštne. Je už isté, že zvyšok koncertov v rámci Summer Festu už skupina Mirai neodohrá. Riešia sa presuny termínov na budúci rok. Naopak, termíny budúcich plánovaných vystúpení Sebastiana vydavateľstvo potvrdilo. Odmietlo sa vyjadriť k tomu, či podnikne právne kroky voči zatiaľ nemenovanému vinníkovi. Samotný podozrivý klebety nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. "Riešime odchod otca, pohreb a veci okolo. Klebety sú to posledné, čo nás teraz zaujíma," povedal vyhýbavo Sebastian pre extra.cz. Polícia ale s touto verziou pracuje.

Najčítanejšie