Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Dara doplatila na vlastnú chybu! Nedbala varovania, zdravotný problém ju teraz na dlho odstavil!
Zdielať na

Dara doplatila na vlastnú chybu! Nedbala varovania, zdravotný problém ju teraz na dlho odstavil!

Archívna reportáž

Speváčka Dara Rolins (51) zdieľa o stošesť na sociálnej sieti fotografie a videá z dovolenky pri mori, ktorú trávi aj s partnerom Pavlom Nedvědom (51). Jej dcéra Lola ich spolu vyfotila aj pri vášnivom bozku a Dara sa fotkou pochválila na jej profile. Stihli ísť aj na zopár výletov, no jeden na púšti sa neskončil podľa jej predstáv.

Po tom, ako Dara Rolins podstúpila facelifting v Taliansku, musela načas stopnúť jej aktivity, vrátane pohybu. Počas rekonvalescencie, než si všetko na tvári "sadne", nemohla ani cvičiť svoju milovanú jogu či tancovať. Keď to už mala za sebou, začala všetko naprávať. "Jediná cesta, ako dopriať vašej zdravej duši pobyt v zdravom tele, je pohyb. Ideálne pravidelný. Žiadne lieky. Skratky prosto nefungujú," konštatovala. Má ale vraj čo robiť, aby sa dostala do pôvodnej formy. No osud jej neprial a teraz má ďalší dôvod na zníženie pohybovej aktivity.

"Je jasné, že na púšti sa bez klimatizácie nedá prežiť. Ale poviem vám, nič sa nemá preháňať. Inak skončíte ako ja a zablokujete si rameno na niekoľko dlhých týždňov," zverila sa speváčka sociálnej sieti s presne určenou príčinou jej prudkej bolesti a neschopnosti využívať rameno naplno. Pritom sa priznala, že už mala podobnú skúsenosť pred nejakou dobou, no nedokázala sa tomu opäť vyvarovať.

"Stalo sa mi to už pred časom, pri poslednej návšteve púšte, a jediné, čo v takých prípadoch funguje, je trpezlivosť. Takže čakám. Nič nelámem cez koleno. Pomaly, jemne, hlavne nie cez bolesť. Suché teplo a nedopustiť, aby svaly úplne zleniveli. Chce to mať k boľavému miestu láskavý prístup. Každé telo si zaslúži starostlivosť," radila Rolins všetkým, ktorí takéto "ofúknutie" ramena zažili. Nepríjemné je, že zázračné riešenie neexistuje a bolestivý problém môže trvať aj niekoľko mesiacov, či dokonca až dva roky postupného zlepšovania.

Najčítanejšie