Skoro jasno
12°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Ben mal nehodu na motorke, celú noc sa čakalo na výsledky vyšetrení! Koncerty sú už zrušené!
Zdielať na

Ben mal nehodu na motorke, celú noc sa čakalo na výsledky vyšetrení! Koncerty sú už zrušené!

Zdroj: Instagram/BC

Leto sa u českého speváka s africkými koreňmi, Bena Cristovaa (37), nesie v znamení festivalov. Aktuálne ale jeho fanúšikov poriadne znepokojila správa, že mal nehodu na motorke. Z miesta kolízie ho brali okamžite do nemocnice, kde sa podrobil dôkladnému vyšetreniu s cieľom odhaliť prípadné vážnejšie ohrozenie.

​Ben je počas celého leta naplno zaneprázdnený pracovnými povinnosťami. "Tento rok je náročný, čo sa týka festivalov. Asi to nespočítam, ale je to v desiatkach," vysvetľoval Cristovao s nadšením. To ešte netušil, ako mu osud zamieša karty a načas ho v práci zastaví. A bola za tým jeho vášeň k motorkám.

Benov manažér Lukáš Rychtařík aktuálne oznámil pre iDnes.cz nemilú novinu: "Mal nehodu na motorke. Čakali sme celú noc, po sérii vyšetrení sme boli ubezpečení, že hospitalizácia nebude nutná, takže je v domácom liečení, pod dozorom, a čakáme, ako sa to vyvinie." Tvrdil, že Ben sa s nikým nezrazil. "Neviem presne, čo sa stalo, zrejme vinou nepozornosti nabehol na obrubník a preletel cez riadidlá," dodal s tým, že sa k tomu vyjadrí aj Ben, keď mu bude lepšie.

Pozrite si Benov najnovší klip:

Usporiadateľom festivalu v Karlově Studánce tým nechtiac spôsobil starosti, keď za neho museli hľadať na poslednú chvíľu náhradu. "Ben Cristovao, žiaľ, kvôli zraneniu nemôže v Karlově Studánce vystúpiť. Sme preto radi, že môžeme zároveň oznámiť, že 10. augusta zahrá na hlavnom stagei skvelý Adam Mišík. Prajeme Benovi Cristovaovi skoré uzdravenie," oznámili pre médiá usporiadatelia, otázne je, či je týmto Benova "péenka" vyriešená. Fanúšikovia veria, že bude zakrátko v poriadku a na koncerte už 17. augusta v Karlových Varoch ho už uvidia.

Najčítanejšie